|
Nu esti logat.
Prezervativ rupt#1 2009-06-08 09:54:39
Prezervativ ruptSe simte cand se rupe prezervativul? Cum arata rupt? Unde se rupe cel mai frecvent si din ce cauza? Exista alta metoda de a verifica integritatea prezervativului decat cea a umplerii lui cu apa dupa actul sexual? Offline #2 2009-06-08 11:47:08
Re: Prezervativ ruptse vede cand e rupt dupa contactul sexual deoarece curge sperma din el,si cand il vezi gol iti dai seama ca s-a rupt Offline #3 2009-06-08 12:30:32
Re: Prezervativ ruptCand se rupe prezervativul este imposibil sa nu vezi cu ochiul liber. El nu face doar un orificiu, ci se sfasie vizibil. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-06-08 12:52:29
Re: Prezervativ ruptsi dak e putin zgariat sa ciupit el in tp contactului se sparge mai tare??si dak nu se sparge se poate observa cu usurintza dak are probleme....??aaa si care e faza cu umplerea perz cu apa??eu nu asa il ferificam(defapt prietenul)... Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #5 2009-06-08 13:08:41
Re: Prezervativ rupt
D3vildelia, pt a-l verifica il umpli cu apa dupa actul sexual, asta pt a vedea daca are orificii. Daca are, apa va curge, daca nu curge, inseamna ca e ok Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-08 13:12:12
Re: Prezervativ ruptpai ideea e sa nu l folositi daca e ciupit ...luati altul .... Ultima oara a fost editat de ioana.cristina83 (2009-06-08 13:12:35) one day we're gonna get somehow... Offline #7 2009-06-08 14:08:21
Re: Prezervativ rupt
ce am zis am zis din auzite. Nu practic umplutul cu apa si nici nu mi s-au intamplat altele cu prezervativul. Tocmai d aia am pus intrebarile mai sus . Sa fiu pregatita pt orice. Offline #8 2009-06-08 16:48:55
Re: Prezervativ ruptpoi nu am avut evenimente....dar cunosc o fata care a avut n probleme cu ele.....adik i sa rupt de foarte multe ori si nu pot sami imaginez cum....eu cu apa nu ii vad rostu pt k dupa ejaculare din care stiiu nu se mai continua pt k se poate scurge.....si fak e si asa se poate verifica si fara apa pt k dat ar avea cv ar curge oricum...tipa aia din cauza ca i se rupea a renuntzat si a ales sa faca ne protejat dar fara sasi dea drumul in ea Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|