homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prezervativ rupt

#1 2009-06-08 09:54:39

Amonet
New member
Inregistrat: 2008-07-07

Prezervativ rupt

Se simte cand se rupe prezervativul? Cum arata rupt? Unde se rupe cel mai frecvent si din ce cauza? Exista alta metoda de a verifica integritatea prezervativului decat cea a umplerii lui cu apa dupa actul sexual?

#2 2009-06-08 11:47:08

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Prezervativ rupt

se vede cand e rupt dupa contactul sexual deoarece curge sperma din el,si cand il vezi gol iti dai seama ca s-a rupt

#3 2009-06-08 12:30:32

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Cand se rupe prezervativul este imposibil sa nu vezi cu ochiul liber. El nu face doar un orificiu, ci se sfasie vizibil.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-06-08 12:52:29

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

si dak e putin zgariat sa ciupit el in tp contactului se sparge mai tare??si dak nu se sparge se poate observa cu usurintza dak are probleme....??aaa si care e faza cu umplerea perz cu apa??eu nu asa il ferificam(defapt prietenul)...

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#5 2009-06-08 13:08:41

Amonet
New member

d3vildelia a scris:

si dak e putin zgariat sa ciupit el in tp contactului se sparge mai tare??si dak nu se sparge se poate observa cu usurintza dak are probleme....??aaa si care e faza cu umplerea perz cu apa??eu nu asa il ferificam(defapt prietenul)...

D3vildelia, pt a-l verifica il umpli cu apa dupa actul sexual, asta pt a vedea daca are orificii. Daca are, apa va curge, daca nu curge, inseamna ca e ok

Publicitate

loading...

#6 2009-06-08 13:12:12

ioana.cristina83
Full member
De la: cluj napoca
Inregistrat: 2008-11-06

pai ideea e sa nu l folositi daca e ciupit ...luati altul ....
daca se sparge e problema..in rest nu vad ce ar mai fi...la ce te referi cand spui ca e e zgariat?
nu trebuie sa l umpli cu apa ca sa vezi daca e spart...se observa dupa terminarea actului sexual...ca e gol...spermatozoid

Ultima oara a fost editat de ioana.cristina83 (2009-06-08 13:12:35)

one day we're gonna get somehow...rodnar

#7 2009-06-08 14:08:21

Amonet
New member

ioana.cristina83 a scris:

pai ideea e sa nu l folositi daca e ciupit ...luati altul ....
daca se sparge e problema..in rest nu vad ce ar mai fi...la ce te referi cand spui ca e e zgariat?
nu trebuie sa l umpli cu apa ca sa vezi daca e spart...se observa dupa terminarea actului sexual...ca e gol...spermatozoid

ce am zis am zis din auzite. Nu practic umplutul cu apa si nici nu mi s-au intamplat altele cu prezervativul. Tocmai d aia am pus intrebarile mai sus wink. Sa fiu pregatita pt orice.

#8 2009-06-08 16:48:55

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

poi nu am avut evenimente....dar cunosc o fata care a avut n probleme cu ele.....adik i sa rupt de foarte multe ori si nu pot sami imaginez cum....eu cu apa nu ii vad rostu pt k dupa ejaculare din care stiiu nu se mai continua  pt k se poate scurge.....si fak e si asa se poate verifica si fara apa pt k dat ar avea cv ar curge oricum...tipa aia din cauza ca i se rupea a renuntzat si a ales sa faca ne protejat dar fara sasi dea drumul in ea

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.