|
Nu esti logat.
Pareri despre jeanine#1 2007-06-15 15:12:41
pareri despre jeanineHello, fetelor! As vrea sa stiu cu ce probleme v-ati confruntat cand ati luat acest anticonceptional (bineinteles, daca ati avut). Eu am luat Mercilon vre-o 4 luni dupa care dupa o lunga perioada in care nu am mai fol nimik, am luat yasmin tot vre-o 4 luni (dar nu m-am simtit deloc bine). Medicul mi le-a recomadat pe acestea- jeanine- si astept sa-mi vina menstruatia pentru a incepe prima folie. Pe net nu am gasit cine stie ce informatii despre ele asa ca ma gandeam ca aflu de la voi cate ceva... Vad ca aceste antibebe sunt mai putin recomandate in comparatie cu yasmin, mercilon (si diane 35 care de fapt se recomanda pt alte probleme). va pup si..astept...muulte raspunsuri... Offline #2 2007-06-15 16:02:43
Re: pareri despre jeaninealbastra, de ce incerci sa-ti bati singura cuie in talpa? efectele secundare sunt aceleasi pt toate contraceptivele orale. si le poati avea sau nu. asteapta linistita sa treaca cele 3 luni de acomodare, si daca pe parcursul lor ai probleme le discutam atunci. Nobody home Offline #3 2007-06-16 23:19:16
Re: pareri despre jeaninemerci!...vroiam sa-mi fac doar o idee, un fel de discutie asa cum se intampla si la yasmin de exemplu (un contraceptiv mult mai popular)...si faza e ca sunt multe alte efecte adverse de care nu stim si care poate nu sunt scrise in prospect dar noi le putem detecta ca fiind din cauza antibebe...in romania nu este pus in evidenta faptul ca daca avem si alte efecte adverse ce nu sunt scrie in prospect...acestea pot fi "declarate" unei "institutii" care se ocupa cu asa ceva si astfel se poate dezvolta astfel eficienta produsului... ...oricum eu astept pareri de la vizitatoare ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|