|
Nu esti logat.
Sarcina oare?#1 2009-05-28 14:59:09
Sarcina oare?Buna)In aprilie am fakut prima data sex....shi de atunci fak regulat sex protejat ku acelashi baiat.Inainte nu prea duceam kontul menstruatiei , adika nu shtiam precis la ce data vine , shtiam doar ka e la sfirshitul lunii...Ultima data mia venit pe 26 aprilie shi akum trebuia sa fie kam tot pe 24-26 mai.Sunt in panica pentru ka numi vine.Prietenul meu e sigur ka totul a mers bine de fiecare data , dar ne temem amindoi.Shtiu ka la virsta mea(15) menstruatia nu vine prea regulat shi din semnele kare ar putea prevesti o sarcina am doar :slabiciune , oboseala , lipsa menstruatiei shi uneori ma trage ushor ceva in burta. Sper ka este din kauza stresului , petru ka ma pregatesk foarte mult de examene shi dorm putin , am avut foarte multe lukrari ultimul timp shi probleme akasa , ceea ce ma stresat foarte mult.Dar totushi....kit de mare e riscul unei sarcini ?shi....am senzatia ka toate aceste "semne" ale unei sarcini sunt doar imaginatia mea.....Sunt in panica...Va rog datimi cel putin un sfat) Offline #2 2009-05-28 15:10:29
Re: Sarcina oare?daca foloseati si prez, nu sunt motive de ingrijorare ... eu zic ca mai te-ai odihni mai mult si sa nu te stresezi atat ... in cel mai rau caz, fa un test de sarcina la o sapt de la intarzierea menstrei (adica prin 3, daca spui ca trebuia sa vina intre 24 si 26 mai ). A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #3 2009-05-28 15:13:04
Re: Sarcina oare?Nu cred ka am posibilitatea sami iau unul... Offline #4 2009-05-28 15:26:34
Re: Sarcina oare?avand in vedere ca v-ati protejat nu ai cum sa fii ... ca doar nu zboara din fericire stai linistita A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #5 2009-05-28 15:27:46
Re: Sarcina oare?Oh)kear mai linishtit...aveam nevoia de sfatul unui om ce nu spera ci doar spune ce krede shi shtie)Ms mult) Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-28 15:41:43
Re: Sarcina oare?stai linistita protejati-va in continuare si nu o sa fie probleme A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #7 2009-06-09 19:18:22
Re: Sarcina oare?Asa si nu mia venit...( Offline #8 2009-06-09 19:30:05
Re: Sarcina oare?candidoza nu influenteaza menstra Offline #9 2009-06-09 19:54:30
Re: Sarcina oare?Deci...Daca luna trecuta n-a fost din cauza stresului... luna aceasta trebuie sa vina la timp? Offline #10 2009-06-09 21:04:54
Re: Sarcina oare?s-ar putea sa vina normal...sau s-ar putea sa intarzie...depinde...nu ai cum sa ti dai seama... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|