|
Nu esti logat.
Antibiotice cu anticonceptionale.PLZ HELP !#1 2009-05-26 20:33:07
Antibiotice cu anticonceptionale.PLZ HELP !Am fost la doctor si mi-a dat sa iau antibiotice Ciprinol pt o cistita.Stiu ca antibioticele scad efectul anticonceptionalelor,dar am vorbit cu medicul ginecolog si mi-a spus sa le iau in continuare sa nu le intrerup dar ca metoda de bariera sa folosesc si prezervativul.Insa am avut contact sexual neprotejat duminica (24.05).Le-am luat deja de la farmacie..problema este:cand sa le incep ?Am voie de azi sau trebuie sa mai astept ? Ah si inca ceva...astazi am de luat ultima pastilutza din blister.Adica sambata de obicei imi vine menstra. Offline #2 2009-05-26 22:13:09
Re: Antibiotice cu anticonceptionale.PLZ HELP !poti sa incepi sa iei antibioticul fara probleme, contactele anterioare nu pun probleme. cu anticonceptionalele mergi normal, insa foloseste si prezervativul ca masura suplimentara pe perioada tratamentului si 7 zile dupa ce il termini I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #3 2009-05-27 09:23:37
Re: Antibiotice cu anticonceptionale.PLZ HELP !Sapte zile din folia urmatoare trebuie protectie suplimentara. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #4 2009-05-27 16:57:13
Re: Antibiotice cu anticonceptionale.PLZ HELP !ok.va multumesc mult! Offline #5 2009-06-09 22:13:59
Re: Antibiotice cu anticonceptionale.PLZ HELP !inseamna k eu dak iau 5 zile tratament trb sa ma proteje suplimentar in timpul trat si 7 zile dupa uffa Avem 1 an si 5 lunite Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|