|
Nu esti logat.
Un pic de ajutor:D#1 2009-06-09 23:38:17
un pic de ajutor:DFetelor, buna! Am deschis un subiect nou cu problema mea pt ca imi merge netul foarte prost si nu pot sa incarc foarte multe pagini:( Sa va zic despre ce e vorba... De azi dimineata m-am trezit cu o mancarime in acea zona...m-am spalat de un miliard de ori si nu trece. Stiu ca tre sa merg la doctor dar am examen si joi si vineri...deci pana luni nu ajung...si pana atunci ma urc p pereti. Voi stiti niste remedii naturiste, auzisem ceva de iaurt...nu stiu... Pentru ca e foaarte nasoala senzatia (nu mi s-a mai intamplat, dar banuiesc ca e o infectie ). Nici macar nu stiu de ce m-a lovit asa din dimineata asta, dar rau. Deci va rog mult, spuneti-mi si mie daca stiti niste leacuri babesti ...care sa ma mai tina nitel pana ajung la doctor Va multumesc Offline #2 2009-06-09 23:42:46
Re: un pic de ajutor:Dunguent de galbenele e bun la toate Offline #3 2009-06-09 23:46:10
Re: un pic de ajutor:Dsau iaurt... la fel Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #5 2009-06-10 12:15:19
Re: un pic de ajutor:DBuna Mi-am luat crema de galbenele in dimineata asta Dar sunt usurata ca de dimineata nu m-am mai trezit cu senzatia de mancarime si nici nu observ vreun miros sau vreo secretie ciudata. Deci voi folosi crema de galbenele ca oricum e hidratanta... Acum as vrea sa va intreb ceva... Eu jos ma rad cu lama (deh, evit durerea )...si sunt curioasa daca dupa ce ma rad ar fi indicat sa dau cu crema de galbenele in general. Eu acum folosesc o solutie de la Avon, e o lotiune de corp, ma inteleg bine cu ea. Dar credeti ca ar fi mai bine sa folosesc crema de galbenele strict pt zona respectiva dupa ras si poate asa evit si ulterioare mancarimi...sau raman la lotiunea mea de corp? Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-10 12:20:52
Re: un pic de ajutor:Dmai bine crema de galbenele, ca are actiune antiseptica in general Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|