|
Nu esti logat.
Yasmin sau karissa?#1 2008-05-12 15:04:59
yasmin sau karissa?Buna,am o intrebare pentru doctoressa daca se poate;am luat un an Yasmin si m-am simtit foarte bine;nu m-am ingrasat,efect foarte bun si cosmetic;am niste venectazii de mult mult timp,iar ginecologul a recomandat sa schimb pentru karissa,avand in vedere ca au 0,02mg estrogen fata de 0.03 cat are yasmin.As vrea sa aflu parerea ta daca se poate,multumesc Offline #2 2008-05-12 23:39:01
Re: yasmin sau karissa?sincer nu vad un motiv bun pt aceasta schimbare...nimic nu-ti garanteaza ca te vei simti mai bine cu ele chiar daca au un continut mai mic de estrogen...sfatul meu e sa ramai cu ele daca nu ai avut probleme pana acum... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-13 09:51:09
Re: yasmin sau karissa?
parerea mea e ca nu e cazul sa le schimbi(nu sunt argumente in acest sens) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2008-05-13 21:07:39
Re: yasmin sau karissa?am si eu o intrebare...mi s'a prescris si mie tot karissa,dar pe un site am vazut ca ar trebui sa ma las de fumat pt a le lua...imi explica si mie care e treaba,va rog? Offline #5 2008-05-13 21:12:19
Re: yasmin sau karissa?ai peste 35 de ani? daca nu stai linistita...de fumat ar trebui sa te lasi din alte motive... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-18 19:58:04
Re: yasmin sau karissa?multumesc pt raspuns! nu am peste 35 de ani...dar...din cate am citit pe un alt site,cica ar creste riscul cancerului la san.... Offline #7 2008-05-18 20:02:15
Re: yasmin sau karissa?NU creste riscul cancerului la san! sunt doar zvonuri si tot felul de mituri legate de ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-05-29 16:47:25
Re: yasmin sau karissa?ok,inca o intrebare...mi'a venit ciclul duminica,pe 18,si am luat prima pilula. le'am luat in fiecare zi etc etc. da' e o mica problema: azi suntem in 29 mai si inca mai am sangerari. e normal? ah,si inca ceva...sangele nu are o culoare normala,e mai inchis,spre maron... Offline #9 2008-05-29 16:48:47
Re: yasmin sau karissa?e spotting un efect secundar ce poate sa apara in primele 3 luni de administrare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-05-30 09:37:09
Re: yasmin sau karissa?da' se opreste odata?! sau ma tine asa pana la urmatoarea menstruatie? Offline #11 2008-05-30 09:38:04
Re: yasmin sau karissa?depinde de la persoana la persoana, chiar n-avem de unde sa stim... Offline #12 2008-05-30 09:38:21
Re: yasmin sau karissa?se poate sa te tina pana l aurmatoarea menstra sau s atreaca si maine depinde de organismul tau.oricum nu trebuie sa iti faci griji nu este nimic periculos VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-06-04 14:17:30
Re: yasmin sau karissa?ok,inca o intrebare: eu una chiar nu prea am incredere in antibebeuri...oricum,ieri "am comis'o"(sa zicem k am incercat sa am incredere in karissa),iar azi...am o durere ciudatzica de burta si mi s'a cam facut frica...ma gandesc foarte serios sa iau pilula de a doua zi si vroiam sa intreb daca e bine sau daca e cazul...adik daca nu isi anuleaza efectul intre ele sau mai stiu eu ce.am trecut printr'o intrerupere de sarcina si chiar nu vreau sa mai ajung la asa ceva... Offline #14 2008-06-04 14:19:07
Re: yasmin sau karissa?adica iei anticonceptional corect si mai vrei si postinor???????????????????????????? Offline #15 2008-06-04 14:31:11
Re: yasmin sau karissa?multumesc mult,ralluka! Offline #16 2009-06-10 11:52:37
Re: yasmin sau karissa?Am si eu o mare dilema. Am luat desorel vreo 4 luni de zile, insa aveam stari de nervozitate, greata, depresie, si le-am schimbat cu yasmin... bineinteles la sfatul medicului. De la yasmin aveam probleme serioase cu tenul. Am renuntat la yasmin si vreo 3 luni de zile am luat karissa, insa fara sftatul medicului. Acum, dupa o perioada de pauza de 2 luni, as putea continua cu karissa? Mentionez ca aceste pastilute nu au avut nici un efect negativ, si chiar si tenul arata mai bine de la ele. Offline #17 2009-06-10 13:10:45
Re: yasmin sau karissa?daca iti raspundem cu da sau nu ar fi cam si cum ne-am insusi meseria de medic presupun ca stii ca e nevoie de analize la o anumita perioada de administrare...asa ca daca te hotarasti sa le iei eu zic macar sa discuti cu un medic de planning si sa stabiliti unele lucruri... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|