|
Nu esti logat.
Am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinataPagini: 1
#1 2007-06-11 11:42:51
am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinataam facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinata....vineri seara pe la 00:00 am facut dragoste nepartajat si am ejaculat in ea....si luni a luat pe la 10 dimineata pastinoar 2 .......ar putea ramane insarcinata?va rog raspundetimi la aceasta intrebare...multumesc anticipat....Ps:ea nu sa terminat cand am facut dragoste Ultima oara a fost editat de ingerashil17 (2007-06-11 12:16:39) Offline #2 2007-06-11 12:05:27
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinatadepinde.....cind a venit ultima data menstruatia si care e lungimea ciclurilor ei menstruale Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-06-11 12:09:22
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinataciclul ii vine pe data de 15 dar nui regulat si ii se termina in 5-7 zile....si inca cv cand am facut dragoste cu prietena mea ea nu sa terminat....ezista sanse daca nu sa terminat sa nu ramana insarcinata? Ultima oara a fost editat de ingerashil17 (2007-06-11 12:11:04) Offline #4 2007-06-11 12:14:37
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinatanu conteaza ca n-a avut ea orgasm, conteaza ca ai ejaculat tu. ca tu produci sperma.. Just like a tattoo I'll always have you... Offline #5 2007-06-11 12:15:34
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinatacum adica ii vine pe 15 dar nu e regulat???? Nu isi noteaza undeva cind in vine in fiecare luna ca sa numarati cite zile sunt de cind ii vine odata pina vine data viitoare? 5-7 zile e durata singerarii menstruale, nu a ciclului... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-11 12:16:40
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinata
ciclul reprezinta perioada dintre prima zi a unui ciclul si urmatoarea prima zi a urmatorului ciclul Offline #7 2007-06-11 12:25:41
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinata" partajat " ori ba .. teama vine intotdeauna dupa .. si inca ma surprinde acest fenomen . Ultima oara a fost editat de Designer (2007-06-11 12:26:03) Offline #8 2007-06-11 12:27:16
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinatasincer....si pe mine...de fapt nu ma surprinde...ma innebuneste de-a dreptul Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-06-11 12:41:02
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinataingerashil cati ani ai tu ? dar prietena ta?daca ati hotarat sa incepeti o viata sexuala incercati sa invatati ce implica aceasta....intai va protejati si apoi o faceti,nu intai o faceti si apoi va protejati.Nu vreau sa va critic,dar ca sfat aveti mare grija ca nu e de gluma.Iar prietena ta ar trebui sa isi faca neaparat un calendar cu datele menstruatiei asa ii va fi mai usor sa isi calculeze singura perioada fertila.....nu ii trebuie decat o coala,un creion,o rigla,iar in partea stanga scrie lunile iar sus scrie zilele lunii Tinteste spre luna! Chiar daca nu reusesti,macar vei fi printre stele. Offline #10 2007-06-13 20:09:37
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinataingeras... nu mai raspunde dupa ce apesi butonul "raporteaza". nu asa se face. scrie in casuta aia de sub ultimul mesaj. Nobody home Offline #11 2007-06-17 23:35:14
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinatamenstruatia mea intarzie cate 4 luni nu mai pooot si mi e frica de ginecologi .am fost la unul si mi a recomandat diane ~~~ si nu le am mai luat ... prima data mi a dat nijte pastile sa mi vina..si apoi diane dupa ce mi vine ... Offline #12 2007-06-18 00:00:27
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinatamaria2007...daca te complaci in situatia asta inseamna ca iti place!eu nu inteleg pe nimeni care sufera dar nu se duce la ginecolog ca sa-i fie mai bine. daca ti-a recomndat diane stie el dr de ce a facut-o...in felul asta menstra iti va veni in fiecare luna. dar nah...e viata ta,cand o sa dai cu adevarat cu capl de pragul de sus ai sa realizezi ce important e sa mergi la medic at cand nu te simti bine!daca te plangi nu rezolvi nimic! Offline #13 2007-06-18 00:16:02
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinatapai da mey dar toata lumea zice k sunt numai ginecologi prosti care prescriu ce n au mai prescris de mult si ma simt aiurea n am incredere .. p langa faptu k nu e tocmai placut sa te consulte ... de unde iau si io medici buni in ploiesti ? Offline #14 2007-06-18 02:40:48
Re: am facut dragoste cu prietena mea si ma tem sa nu ramana insarcinatacine zice ca-s numai ginecologi prosti?tu ce parere ai,e mai placut sa suferi decat sa mergi la o consultatie de nici 10min? Ultima oara a fost editat de ionela (2007-06-18 02:42:56) Offline
Pagini: 1
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|