homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dilema va rog sa ma ajutati...!

#1 2009-06-12 08:53:26

corinacora
Membru
Inregistrat: 2009-05-22

dilema va rog sa ma ajutati...!

...Buna . Sunt noua pe forum si as avea o intrebare: suntem impreuna de 2 ani, in sept avem nuna, asa ca , preventiv, am renunat la ac din oct 2008. Aveam cat de cat menstra regulata, adica imi intarzia vreo2-3 zile. Luna trecuta, trebuia sa-mi vina pe 6 mai, dar mi-au venit pe 19 mai ,f putin( tin sa precizez ca folosim prez dar cateodata "ne mai jucam" fara sa ejaculeze in mine)4 zile, caeva picaturi pe zi. am mers la medic, mi-a zis ca nu e sarcina, ca e dereglare hormonala, k mi-a dat ac pentru reglare dar nu le-am luat (vroiam sa incep luna asta, dupa menstra) dar aseara ne-a luat valul...si a ejaculat in vagin. Nu stiu ce sanse as avea sa raman, daca ma puteti ajuta cat de cat. Oricum daca e sarcina o pastram desi vroiam sa incepem treaba din decembrie incolo. Sper ca nu v-am plictisit.

#2 2009-06-12 08:57:46

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Re: dilema va rog sa ma ajutati...!

Din ce spui, nu ar fi o chestie naspa sa ramai insarcinata, dar cred ca stii si tu ca sunt riscuri, cata vreme a ejaculat. Eventual calculeaza-ti perioada fertila, ca sa stii cum stai.
Bafta smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

#3 2009-06-12 09:05:24

corinacora
Membru
Inregistrat: 2009-05-22

oare e prea devreme sa fac un test?...nu mi-a venit nici azi , deci as avea vreo 7 zile intarziere

Ultima oara a fost editat de corinacora (2009-06-13 12:56:04)

#4 2009-06-12 15:39:46

kdeea
Platinum member
Inregistrat: 2008-06-13

Pentru putin. Asa sa faci smile

Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.