|
Nu esti logat.
Sfatuiti-ma ce sa fac !-3#39 2009-06-12 11:15:24
Re: sfatuiti-ma ce sa fac !eu prefer sure check mnus da eu la barza am avut o mica problema se vedeau mai mult liniutie si mam speriat:D Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #40 2009-06-12 13:05:51
Re: sfatuiti-ma ce sa fac !eu mi-am facut test decat cu sure check si a fost bun Credca nu depinde firma ca oricare ar putea avea o problema mai devreme sau mai tarziu Eu cred ca atunci cand exista un risc real de sarcina sa se faca 2 teste de firme diferite ..... life is like a game you must be the best Offline #41 2009-06-12 15:17:16
Re: sfatuiti-ma ce sa fac !
Imi pare bine We Have To Be Strong !!! Offline #42 2009-06-12 15:56:48
Re: sfatuiti-ma ce sa fac !merci pt ajutor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|