|
Nu esti logat.
E grav?#1 2009-06-14 15:23:03
E grav?Mi-au aparut vreo 4-6 alunite mici,rosii,in decurs de aproximativ o luna... ce ar putea fi? Dermatologul meu e in concediu,deci nu prea am cum sa-i fac o vizita curand... Offline #2 2009-06-14 16:09:08
Re: E grav?...ar trebui sa mergi sa ii ceri parerea celui care il inlocuieste...e posibil sa nu fie alunite daca spui ca sunt rosii... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-06-14 16:11:59
Re: E grav?ShineOfBlood ai mai observat vreodata asa cv....??ce culoare ai la ten?? Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #4 2009-06-14 16:12:32
Re: E grav?si eu am vreo 3 "chestioare" (nu stiu cum le-o zice) rosii pe corp. 2 pe piept si una pe burta si au marimea unei alunite. eu cred ca de la soare, praf. si mama mea are si inca destul de multe, pe gat, piept si pe maini. in cazul meu, cred ca sunt mostenite dar nu cred ca reprezinta vreo problema, deci zic sa nu-ti faci prea multe griji V., soarele si luna Offline #5 2009-06-14 16:13:47
Re: E grav?si mama e plina de alunite rosii...nu cred ca e ceva de speriat! stiu ca e mai rau atunci cand sunt negre, crescute in afara si cu gaurele. in orice caz, ca sa te linistesti mergi la dr. Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-14 16:25:18
Re: E grav?pielea mea e alba,spre translucida... nu stiu daca ma intelegeti... alba,si mi se vad cam toate vasele de sange prin ea,venele arata de parca le-as avea tatuate. si acu' m-am trezit cu chestiutele astea... care sunt niste punctulete rosii,da' nu stiu de la ce au aparut,si doctorul meu nu are inlocuitor,e singurul din clinica... Offline #7 2009-06-14 16:35:01
Re: E grav?ei nu se poate sa te stresezi asa ptr niste eventuale alunite rosii. citeste despre alunite si o sa vezi ca ele pot fi si rosii.mai ales ca e vara, daca te-ai expus la soare sau chiar si fara expunere. nu te ma ingrijora atat! Offline #8 2009-06-14 16:43:35
Re: E grav?stiu k si unchiul meu are....dar parerea mea e sa nu la zadarasti pt k e mai bine....in general pestoanale cu ten deschis au probleme de genu asta spun din propiea experienta:D Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #9 2009-06-14 17:13:20
Re: E grav?ok:) m-am linistit. multumesc Offline #10 2009-06-14 17:29:02
Re: E grav?sa cresti mare....dar tiam sp nu le zadara Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|