homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prelungire administrare anticonceptionale Marvelon

#1 2009-05-27 20:05:51

nastaseioana
New member
Inregistrat: 2009-05-27

Prelungire administrare anticonceptionale Marvelon

Buna fete ,

Am o mare problema si sper sa ma ajute cineva cu un sfat... pe 25 iulie am nunta iar pe 27 iulie plecam in luna de miere. Practic am calculat ca ultima pastila va trebui sa  iau chiar pe 25 iulie si asta ar insemna sa imi vina menstruatia chiar in luna de miere... si nu ar fi prea frumos.
Am auzit ca pot sa nu intrerup pastilele si sa iau o folie intreaga incontiuare ca sa aman ( sau atatea pastile cate zile vreau sa aman). Merge asa? care sunt riscurile?dereglari hormolale ? Eu ma gandeam sa iau cateva in plus luna aceasta si cateva atunci si se decaleaza cateva zile?
Am sa o intreb si pe dna. doctor ginecolog la care merg dar am programare la control abia la inceputul lui iulie.

Astept sfatul vostru.

Multumesc

#2 2009-05-27 20:50:01

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: Prelungire administrare anticonceptionale Marvelon

poti sa legi 2 folii fara probleme sau poti sa mai iei cateva pastile de pe o folie suplimentara atata timp cat vrei sa amani menstra......numai sa nu faci un obicei din asta, in rest e ok

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-05-27 21:05:36

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

exact asta am facut si eu acum cu concediul al mare si nu au fost niciun fel de probleme. tot marvelon 21. iau de 5 ani. dar asta a fost prima data cand am amanat ciclul. cu o saptamna

#4 2009-06-09 22:05:47

nastaseioana
New member

aha ..
dar sunt protejata in perioada in care prelungesc folia ? acum sunt la a 8 pastila in plus si am niste dureri terbile de sani grater

#5 2009-06-10 00:41:42

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

da...esti protejata...si in ceea ce priveste durerile nu sunt anormale...depinde acum si cat de puternice sunt...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2009-06-14 23:11:35

nastaseioana
New member

gata am oprit pastilele de 2 zile .. acum astept
cu sanii nu ma dureau niciodata asa de tare .. dar am facut un tratament cu femicur ( in principiu ptr. niste chisturi & mastoza chistica) si de cand m-am apacut de el am avut menstra mai lunga, mai dureroasa, mai abundenta si dureri imense de sani .  nu am mai luat de o luna ca nu mi s-a parut normal ; ma duc pe 24 la dna. doctor sa vad la o eco. cu mai stau dragutele de chisturi.

o seara buna
ioana

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.