|
Nu esti logat.
Anticonceptionale incepute gresit#1 2009-05-31 17:01:34
anticonceptionale incepute gresitSalut! Am luat anticonceptionale Yasmin cateva luni, apoi am facut o pauza de alte cateva luni. Iar luna aceasta am inceput sa iau din nou. Problema mea este urmatoarea: fiind obisnuita sa le iau din a 8a zi dupa aparitia menstruatiei, am procedat asa si acum, uitand ca daca in luna precedenta nu luasesi anticonnceptionale, trebuia sa incep in zilele 1-5. Offline #2 2009-05-31 20:06:01
Re: anticonceptionale incepute gresitdaca le luai din prima zi cand ti-a aparut si menstruatia erai safe,dar asa trebuie sa inghiti 7pastilute pana cand esti protejata.asa stiu eu, mai asteapta pareri.. Offline #3 2009-05-31 20:07:36
Re: anticonceptionale incepute gresitle iei mai departe asa insa pana inghiti 7 pastilutze neaparat protectie suplimentara!!! I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-05-31 22:49:51
Re: anticonceptionale incepute gresitGot that! Multumesc! Offline #5 2009-06-15 15:07:49
Re: anticonceptionale incepute gresitbuna am si eu o problema.antibebe mi s au terminat martea trecuta si teoretic ar fi trebuit sa le incep miercuri, dar eu le am inceput ieri duminica fara sa imi dau seama.ce probleme as putea avea ? imi va opri menstra mai devreme?multumesc anticipat Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-15 15:08:52
Re: anticonceptionale incepute gresitpai nicio problema, doar ca menstra o sa-ti vina dupa ce termini folia... deci ceva mai devreme Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|