|
Nu esti logat.
S-a rupt prezvervativul#1 2009-05-31 21:02:13
s-a rupt prezvervativulbuna.am si eu nevoie de un raspuns daca se poate.saptamana trecuta am avut un contact sexual protejat cu un prezervativ "subtire" si la urma supriza,am vazut ca e rupt....nu stiu daca a ramas ceva inauntru pt ca nu am simtit nimica neobisnuit doar dupa ce a iesit am simtit ceva ud pe patura...posibil sa nu fi ramas nu stiu...cu o saptamana inainte am fost la ciclu...este posbil sa raman insarcinata? ce ma sfatuiti sa fac?momentan sunt in germania si de aici nu pot lua pilula de a 2 zi decat pe reteta si nu am avut unde sa fac rost...am uitat sa mai precizez,nu folosesc anticoncepitonale,dar cred ca pe viitor va trebui sa fac asta cumva ...o sa merg si la un medic daca observ ceva neobisnuit ....dar pana atunci va rog sa imi raspundeti daca se poate.multumesc mult Ultima oara a fost editat de anadiana (2009-05-31 21:06:47) Offline #2 2009-05-31 21:03:13
Re: s-a rupt prezvervativulda,e posibil sa fi ramas. Offline #3 2009-05-31 21:04:45
Re: s-a rupt prezvervativulDa, exista posibiitatea unei sarcini. Cel mai bine ar fi sa faci rost cat mai curand de o pastila de urgenta Offline #4 2009-05-31 21:08:55
Re: s-a rupt prezvervativulsi eu zic k sunt riscuri...pentru k ori erai in perioada fertila ori in apropierea ei...deci.. neaparat trebuie sa faci rost de pilula respectiva. "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #5 2009-05-31 21:10:22
Re: s-a rupt prezvervativulmultumesc mult....nici nu vreau sa ma gandesc,dar ce va fi va fi...nici cu prezervativul nu mai poti face safe sex...asta e...ms Offline Publicitateloading...
#6 2009-05-31 21:15:33
Re: s-a rupt prezvervativulnu am de unde sa fac rost de pilula pt k aici doar pe reteta se da...oricum e tarziu cred...martea trecuta s-a intamplat"fericirea" pe cand as putea sa fac un test?ultima chestie e sa ma duc la ginecolog unde cred k o sa ma cheleasca de bani k ma gandesc k va fi scump...dar n-am incotro...of lume ... Offline #7 2009-05-31 21:18:04
Re: s-a rupt prezvervativulmartea trecuta??? pai pilula se ia in maxim 72 de ore de la contactul cu risc ...si cu cat mai rpd cu-atat mai bine... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #8 2009-05-31 21:24:40
Re: s-a rupt prezvervativulmultumesc mult YoHanna doamne ajuta sa fie bine si acuma inca o intrebare daca tot am indraznit sa scriu aici...la doctor sa ma duc cat mai repede sau pot sa mai astept sa vad daca imi intarzie menstruatia?... Offline #9 2009-05-31 21:41:33
Re: s-a rupt prezvervativulpai la doctor degeaba mergi acuma... sarcina(daca exista) inca nu se vede "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #10 2009-05-31 21:46:48
Re: s-a rupt prezvervativulok .am inteles. mersi mult o sa revin probabil mai incolo cu o "informatie" despre ce voi merge la dr.sa auzim de bine. mersi inca odata.va pup.pa pa Offline #11 2009-05-31 21:50:16
Re: s-a rupt prezvervativulcu mare placere "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #12 2009-06-01 14:22:34
Re: s-a rupt prezvervativulpfff dar cum sa se dea pastila de a2a zi doar cu reteta ( ce ciudat De ac stiu sigur dar ce-a de a2a zi daia ii si zice de urgenta ... daca se intampla sa nu poti ajunge la doctor ce faci ? urat din partea lor life is like a game you must be the best Offline #13 2009-06-16 18:47:41
Re: s-a rupt prezvervativulbuna...am revenit cu o veste buna azi mi-am facut testul si a iesit negativ va multumesc inca odata pt sfaturi.toate cele bune Offline #14 2009-06-16 20:30:38
Re: s-a rupt prezvervativulne bucuram ca a iesit cum doreai ... A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|