Numai pot scapa de chlamydia si de candidoza
- Liliana85
- Membru
- Inregistrat: 2009-05-29
numai pot scapa de chlamydia si de candidoza
Buna doctoressa, Am o problema foarte mare,in urma cu 1 an am fost depistata cu clamydia,am urmat pe o perioada de 6 luni tratament impreuna cu sotul,prima luna am luat ofloxacin si ovule macmiron/ 3 luni de zile numai pe perioada menstrei luam azitrox si ovule cervucid dupa care doctora ginecoloaga m-a pus sa-mi fac analizele la sange analizand igA si igG sk daca igG va fi <1inseamna ca m-am vindecat(tin sa mentionez ca pana sa incep tratamentul la prima analiza igA a fost 0,827 iar Ig G 1,833) dupa 4 luni de tratament care a fost destul de costisitor a trebuit sa refac analiza sa vad daca am reusit sa ma vindec! Spre surprinderea mea rezultatul a fost urmatorul:Ig A 0,275 iar Ig G 2.03 ! Am fost la cabinetul dansei cu rezultatul iar rasp a fost ca nu este nicio probl,numai ca nu a reactionat aceasta infectie asa cum trebuia la tratament si ca spre norocul meu mai are o reteta pt mine: claritromicina 10 zile si ovule poliginax! Am inceput acest tratament (si sotul) dar nu l-am putut termina pt ca m-am simtit f rau de la pastile!Pe langa faptul ca a trecut mai bine de 6 luni,nu am reusit sa scap de clamydia dar m-am ales cu o candida de toata frumusetea,am incercat sa o tratez dar nu reusesc sa scap de ea! Viata sexuala este f afectata iar psihic aceste doua infectii m-au terminat! Va rog sa ma ajutati,astept cu nerabdarea un sfat dupa atata chin! Nu stiu ce sa vindec mai intai si cu ce tratament! Multumesc
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Re: numai pot scapa de chlamydia si de candidoza
Liliana85 ii las link doctoressei
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
liliana, bucura-te ca valoarea SCADE eu am patit la fel ca tine, doar ca dupa tratament... se dubla
peste partea cu afectatul psihic trec. in final... nush... dupa toate tratamentele posibile, am... schimbat laboratorul. coincidenta sau nu, a iesit imediat negativa. nu vreau sa ma gandesc cate antibiotice am inghitit DEGEABA si, de fapt, rezultatele care imi ieseau erau total aiurea
daca esti din bucuresti, te sfatuiesc s incerci analiza la genetic lab.... se numeste pcr chlamydia, e mai scumpa k aia "normala" din secretie, dar muuult mai precisa (APROPO, FA NEAPARAT SI ANALIZA DIN SECRETIE, ORICE SPUN MEDICII, SEROLOGIA S-A DOVEDIT A FI INSUFICIENTA IN DIAGNOSTICAREA CHLAMYDIEI!!)
daca nu esti din bucuresti... e ok si asa, se poate trimite proba de secretie prin curierat (eu una asa am facut), ei iti trimit rasp prin mail... sunt f draguti.
sanatate!
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Liliana85 a scris:Buna doctoressa, Am o problema foarte mare,in urma cu 1 an am fost depistata cu clamydia,am urmat pe o perioada de 6 luni tratament impreuna cu sotul,prima luna am luat ofloxacin si ovule macmiron/ 3 luni de zile numai pe perioada menstrei luam azitrox si ovule cervucid dupa care doctora ginecoloaga m-a pus sa-mi fac analizele la sange analizand igA si igG sk daca igG va fi <1inseamna ca m-am vindecat(tin sa mentionez ca pana sa incep tratamentul la prima analiza igA a fost 0,827 iar Ig G 1,833) dupa 4 luni de tratament care a fost destul de costisitor a trebuit sa refac analiza sa vad daca am reusit sa ma vindec! Spre surprinderea mea rezultatul a fost urmatorul:Ig A 0,275 iar Ig G 2.03 ! Am fost la cabinetul dansei cu rezultatul iar rasp a fost ca nu este nicio probl,numai ca nu a reactionat aceasta infectie asa cum trebuia la tratament si ca spre norocul meu mai are o reteta pt mine: claritromicina 10 zile si ovule poliginax! Am inceput acest tratament (si sotul) dar nu l-am putut termina pt ca m-am simtit f rau de la pastile!Pe langa faptul ca a trecut mai bine de 6 luni,nu am reusit sa scap de clamydia dar m-am ales cu o candida de toata frumusetea,am incercat sa o tratez dar nu reusesc sa scap de ea! Viata sexuala este f afectata iar psihic aceste doua infectii m-au terminat! Va rog sa ma ajutati,astept cu nerabdarea un sfat dupa atata chin! Nu stiu ce sa vindec mai intai si cu ce tratament! Multumesc
nu mai am ce adauga...acesta ar fi fiost si sfatul meu, sa schimbi laboratorul... de candida vei scapa, odata ce nu mai iei antibiotice iti doresc numai de bine...imi pare rau ca ai trecut prin ce ai trecut insa ....bine ca s-a terminat
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Liliana85
- Membru
Buna doctoressa, Iti multumesc pt raspuns,dar mai am cateva nelamuriri: 1.As vrea sa stiu ce reprezinta igG? De ce dupa tratament valoarea lui s-a marit in loc sa scada,pt ca din cate am inteles de la d-na doctor dansa urmarea evolutia igG-ului! Culmea a fost ca in loc sa scada IgG-ul dupa tratament a crescut iar Ig A a scazut. 2. Ce ati recomanda pt tratarea candidozei,eu am renuntat la antibiotice de aprox 2 luni si tot nu am scapat de ea.
Va multumesc
- Al Pacino
- Administrator
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-02-01
Liliana85 a scris:Buna doctoressa, Iti multumesc pt raspuns,dar mai am cateva nelamuriri: 1.As vrea sa stiu ce reprezinta igG? De ce dupa tratament valoarea lui s-a marit in loc sa scada,pt ca din cate am inteles de la d-na doctor dansa urmarea evolutia igG-ului! Culmea a fost ca in loc sa scada IgG-ul dupa tratament a crescut iar Ig A a scazut. 2. Ce ati recomanda pt tratarea candidozei,eu am renuntat la antibiotice de aprox 2 luni si tot nu am scapat de ea.
Va multumesc
1.IgG sunt anticorpii care arata ca ai capatat imunitate in fata unei infectii pe care ai avut-o(sau in urma unui vaccin insa nu e cazul tau aici) asadar e firesc sa fi crescut 2. din pacate nu pot recomanda pe forum public nici un fel de tratament pentru candidoza(nu ar fi deontologic insa sunt sigurta ca daca vei merge la medic vei primi tratament...poate dura putin insa candida e absolut tratabila deci vei scapa de ea cu siguranta
Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic.
- Liliana85
- Membru
Buna seara doctoressa,
Mai am cateva nelamuriri,as vrea sa va intreb ig A ce reprezinta? Iar acum dupa o perioada de 6 luni ce analiza pot face pt a vedea daca am scapat de chlamydia,numai prin acea analiza analizand igA si igG se poate descoperi clamydia? Daca la ultima analiza facuta igA a iesit 0,27<1 sa inteleg ca am scapat de aceasta boala iar igG iesind 2,03 nu ma afecteaza in niciun fel? Este vreo problema daca raman insarcinata si nu am scapat de aceasta infectie,ea se poate trata si pe perioada sarcinii? Va intreb pt ca imi doresc foarte mult un copil si imi este teama ca din cauza antibioticelor pe care le-am luat foarte mult timp si a acestei infectii imi este teama ca numai pot ramane insarcinata! Am citit si cazuri in care cunosc persoane care au avut aceasta infectie si au nascut copii sanatosi si fara niciun fel de probl dar prin cezariana! Intre ce valori trebuie sa se incadreze ig A si igG pt a vedea daca am scapat de clamydia? Sotul trebuie sa faca vreo analiza,pt ca tratamentul l-am urmat impreuna?!
Va multumesc foarte mult,astept cu nerabdare un raspuns!
- lady in black
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-11-28
IgA= imunoglobulina care arata daca infectia s-a produs pe cale vaginala IgG= imunoglubulina care arata daca ai avut Chlamydia IgM= imunoglobulina care arata daca ai Chlamydia in prezent deci pe tine te intereseaza IgM-ul
uite ce am gasit despre Chlamydia si sarcina: In timpul sarcinii, infectia organelor genitale cu Chlamydia poate avea o actiune nefasta asupra dezvoltarii ulterioare a sarcinii, dar mai ales asupra nou-nascutului, actiune nociva ce se manifesta, de asemenea si in post-partum (dupa nastere).
Astfel, infectia cu Chlamydia poate determina: intreruperea cursului sarcinii (avortul spontan suferit anterior poate fi cauzat de o astfel de infectie), nastere prematura, ruptura prematura de membrane.
Dar efectul principal este asupra nou-nascutului in momentul nasterii: in 20-50% din cazuri fatul prezinta conjunctivite in primele 2 luni de viata, in 10-20% din cazuri put?nd prezenta pneumonie chiar la 3-4 luni dupa nastere. De asemenea, poate induce la fat si otita medie (infectia urechii) sau obstructie nazala severa sau oftalmie.
In perioada post-partum (dupa nastere) Chlamydia poate produce la mama infectii genitale de diverse intensitati, de la sindrom febril, endometrite (infectii uterine), p?na la pelvi-peritonita sau chiar peritonita.
Transmiterea infectiei la nou-nascut se face in timpul nasterii, prin contactul cu organele genitale ale mamei, infectate cu Chlamydia. Nu a fost dovedita transmiterea transplacentara (in timpul sarcinii) si uterina a acestui germene. Av?nd in vedere gravitatea acestei infectii asupra nou-nascutului, dar si a complicatiilor infectioase in post-partum, in momentul in care s-a detectat Chlamydia la o gravida este necesar un tratament energic.
- Liliana85
- Membru
Buna seara doctoressa, Am revenit iarasi pe forum pentru o alta nelamurire,dupa cum am spus si in mesajele anterioare eu sufar si de candidoza (si partenerul)! Se poate intampla ca din cauza candidozei sa fie intarzierile menstruale? Pentru ca eu inainte de tratamentele enumerate aveam un ciclu regulat fara 1 zi de intarziere iar de vreo 4-5 luni imi intarzie si cate 2-4 zile,sa fie oare din cauza candidei? De obicei care sunt cauzele intarzierii menstruatiei? Multumesc P.S: Tin sa multumesc Lady in black pt raspunsul anterior! Iarasi mi se afirma faptul ca de cate ori merg la medic mai rau ma imbolnavesc! Am urmat un tratament timp de 6 luni fara ca medicul sa imi analizeze ig M exact ce era mai important pt a vedea daca am totusi chlamydia sau daca am scapat de ea! Pt d-na doctor era f important pe ce cale s-a transmis ....! Va multumesc pt timpul acordat!
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|