|
Nu esti logat.
Sport intens la mestruatie#1 2009-06-16 20:06:31
Sport intens la mestruatieFaceti sport cand sunteti la menstruatie? Offline #2 2009-06-16 20:16:10
Re: Sport intens la mestruatiete poti trezi chiar si cu hemoragie... Offline #3 2009-06-16 20:21:44
Re: Sport intens la mestruatieSe poate intampla asta chiar daca ai un flux oricum foarte redus de la anticonceptionale? Offline #4 2009-06-16 20:25:58
Re: Sport intens la mestruatiemie mi s-a si facut rau din cauza sportului in perioada menstrei ... am si lesinat ... de atuci nu mai fac asta A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up! Offline #5 2009-06-16 20:29:53
Re: Sport intens la mestruatiePai probabil depinde si de cum te simti in mod general la menstruatie si cat te tine si cum e fluxul. Pe mine ma tine 3 zile din care doar in prima zi am flux putin mai mult, zilele doi si trei e trecut deja... Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-16 21:20:19
Re: Sport intens la mestruatienu e indicat sa faci sport in timpul menstruatiei si mai ales ca te tine doar 3 zile nu poti sa faci o pauza atunci? ca presupun ca n-ai 100 de kile care trebuie date jos in 2 sapt deci poti sta linistita macar alea 3 zile sau daca vrei sa faci, doar miscari usoare, in nici un caz ceva intens V., soarele si luna Offline #7 2009-06-16 22:19:14
Re: Sport intens la mestruatieDar eu am observat inainte, cand eram adolescenta si faceam fitness ca sportul ma ajuta, imi diminua durerile menstuale, imi dadea confort fizic, in concluzie imi facea bine. Asa si acum. Am scris la un alt topic aici ca am avut probleme cu sindromul premenstual, adica inainte sa imi vina sunt extraordinara: irascibila, depresiva, discomfort fizic, am frisoane, calduri(ceea ce este foarte greu de suportat), iar sportul le diminueaza signifiant... Offline #8 2009-06-16 22:24:36
Re: Sport intens la mestruatie
atunci daca iti face bine, e clar ca organismul tau prefera miscare si in acele zile deci nu te impiedica nimic sa faci sport si la menstruatie. V., soarele si luna Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|