homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sport intens la mestruatie

#1 2009-06-16 20:06:31

Tei
Hero member
Inregistrat: 2007-11-19

Sport intens la mestruatie

Faceti sport cand sunteti la menstruatie?
Poate cauza probleme in afara un flux mai intens?

Mi-a raspuns si Skumpi la "Ce gandesti acum?", dar vreau sa aflu mai multe pareri, caci eu fac si sper sa nu patesc altceva in afara schimbarii de flux.

Hello me...meet the real me
I love not man the less, but Nature more

#2 2009-06-16 20:16:10

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: Sport intens la mestruatie

te poti trezi chiar si cu hemoragie...
e mai bine sa stai cuminte in primele 2-3 zile... pana se mai reduce fluxul

#3 2009-06-16 20:21:44

Tei
Hero member

Se poate intampla asta chiar daca ai un flux oricum foarte redus de la anticonceptionale?
Teoretic hemoragie, practic s-a confruntat cineva cu aceasta problema?

Eu am facut si aerobic... intens, chiar atunci cand nu luam anticonceptionale si nu am avut probleme. Oare depinde si de la organism la organism?

#4 2009-06-16 20:25:58

Lunatica
Full member
Inregistrat: 2008-10-21

mie mi s-a si facut rau din cauza sportului in perioada menstrei ... am si lesinat ... de atuci nu mai fac asta
daca tu chiar vrei sa fci sport, fa ceva usor sa nu ai cumva probl pe urma tongue

A man can fail many times, but he isn't a failure until he gives up!

#5 2009-06-16 20:29:53

Tei
Hero member

Pai probabil depinde si de cum te simti in mod general la menstruatie si cat te tine si cum e fluxul. Pe mine ma tine 3 zile din care doar in prima zi am flux putin mai mult, zilele doi si trei e trecut deja...

Publicitate

loading...

#6 2009-06-16 21:20:19

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

nu e indicat sa faci sport in timpul menstruatiei si mai ales ca te tine doar 3 zile nu poti sa faci o pauza atunci? ca presupun ca n-ai 100 de kile care trebuie date jos in 2 sapt chicot deci poti sta linistita macar alea 3 zile smile sau daca vrei sa faci, doar miscari usoare, in nici un caz ceva intens

bebe V., soarele si luna

#7 2009-06-16 22:19:14

Tei
Hero member

Dar eu am observat inainte, cand eram adolescenta si faceam fitness ca sportul ma ajuta, imi diminua durerile menstuale, imi dadea confort fizic, in concluzie imi facea bine. Asa si acum. Am scris la un alt topic aici ca am avut probleme cu sindromul premenstual, adica inainte sa imi vina sunt extraordinara: irascibila, depresiva, discomfort fizic, am frisoane, calduri(ceea ce este foarte greu de suportat), iar sportul le diminueaza signifiant...

In concluzie, eu tot sustin ca depinde acum de la organism la organism, depinde in aceeasi masura de felul in care corpul tau rectioneaza la efort fizic.

Si nu, nu am 100 de kg de pierdut! sportul nu inseamna numai efort pentru slabit, mie, cel putin, imi ofera conditie fizica si psihica buna.

#8 2009-06-16 22:24:36

april sunset
Insomniac member
De la: Paradisul femeilor
Inregistrat: 2008-12-28

Tei a scris:

sportul nu inseamna numai efort pentru slabit, mie, cel putin, imi ofera conditie fizica si psihica buna.

atunci daca iti face bine, e clar ca organismul tau prefera miscare si in acele zile deci nu te impiedica nimic sa faci sport si la menstruatie.

bebe V., soarele si luna

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.