homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Alcool vs. anticonceptionale-2

#20 2009-06-16 18:12:10

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: alcool vs. anticonceptionale

eu personal n-am trecut, dar am mai auzit fetele plangandu-se
ce puteti face in prima faza : incercati sa lungiti preludiul si daca tot nu merge, luati un lubrifiant
un examen de secretie ai facut sa fii sigura ca totul e ok ?

#21 2009-06-16 23:23:08

valeriana
New member
Inregistrat: 2009-06-10

heimdall a scris:

ce puteti face in prima faza : incercati sa lungiti preludiul si daca tot nu merge, luati un lubrifiant

examen de secretie am facut acum vreo 6 luni si am luat tratamentul de care aveam nevoie.....si cu lubrifiantul nu stiu ce sa zik....mi se pare putin nefiresc...mi e cam jena .... dar e ceva frecvent....e vreun set special de mesaje publicat pe forum ca sa mai citesc si eu?

Ultima oara a fost editat de valeriana (2009-06-16 23:29:54)

#22 2009-06-17 00:50:02

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

valeriana a scris:

heimdall a scris:

examen de secretie am facut acum vreo 6 luni si am luat tratamentul de care aveam nevoie.....si cu lubrifiantul nu stiu ce sa zik....mi se pare putin nefiresc...mi e cam jena .... dar e ceva frecvent....e vreun set special de mesaje publicat pe forum ca sa mai citesc si eu?

cumparati lubrifiant de la durex..e vreo 13 lei si da-te al intarrea in vagin cu acela inainte de contact ...nu ai de ce sa iti fie jena vei vedea ca e alta experienta  punk

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.