|
Nu esti logat.
Am inversat pastilele :((#1 2009-06-17 22:06:36
am inversat pastilele :((fetelor sunt disperata.....nu stiu ce am facut si cum sa intamplat k eu de obicei terminam folia de ac vineri seara....dar aq vad k mi se termina folia joi seara...asta inseamna k sambata knd mi s'a terminat pauza de 7 zile si am inceput folia eu am inceput q pastila din ziua de vineri...acum intrebarea mea este ....dak e vreo problema k sambata am luat pastila de vineri....pot ramane din cauza asta???(((aaa...uitasem sa mentionez k iau iau anticonceptionale Yasmin....sper k m'am facut inteleasa...mi'e tare frik Ultima oara a fost editat de raluk mihaela (2009-06-17 22:08:12) Offline #2 2009-06-17 22:08:45
Re: am inversat pastilele :((nu e nici o problema Offline #3 2009-06-17 22:09:49
Re: am inversat pastilele :((daca ai inceput din ziua care trebuia ( a 8-a ) si ai luat zilnic pastilele si nu ai intarziat nu e nici o problema I am who I am and I choose to be me! He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion! Offline #4 2009-06-17 22:17:29
Re: am inversat pastilele :((pai problema este k numai stiu sigur knd le'am inceput....ori in a 7a zi ,ori in a8a...eu ma gandesc k sunt 2 variante...prima e k ori le'am inceput din ziua a 8 a....dar nu am iceput q pastila care trebuia adik cea de sambata...si varianat a 2 k am inceput din ziua a 7 a....dak ar fi asa este posibil ra raman???si va intreb inca o data...la anticonceptionalele Yasmin este obligatoriu sa iau pastila bifata pt ziua respectiva???adik dak azi e joi si eu iau pastila de vineri este vreo problema....scuze dak sunt insistenta cu intrebarea asta....dar nu stiu ce sa fac Offline #5 2009-06-17 23:09:06
Re: am inversat pastilele :((m'am gandit mai bn...si greseala mea a fost k in loc sa incep folia in a 8 a zi,am inceput'o in ziua a 7a .deci pauza nu a fost de 7 zile ci de 6....este asta o problema???? Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-18 00:16:34
Re: am inversat pastilele :((imi raspunde si mie cineva??????va roooogg!! Offline #7 2009-06-18 00:30:38
Re: am inversat pastilele :((daca pauza a fost mai scurta atunci e totul ok din pct de vedere al protectiei.ins aesti sigura ca ai numarat corect? Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #8 2009-06-18 09:18:29
Re: am inversat pastilele :((pai eu zic k da...k de obicei vineri erau 7 zile...deci incepeam folia sambata...dar dak de data asta am gresit in loc sa incep de sambata am inceput de vineri.....inseamna k am stat decat 6 zile in pauza nu 7...oricum acum nu mai am ce sa fac decat sa astept sa vad dak imi vine Ultima oara a fost editat de raluk mihaela (2009-06-18 09:20:04) Offline #9 2009-06-18 09:33:18
Re: am inversat pastilele :((iti vine. nu e nici o problema daca le-ai inceput cu o zi mai devreme. Offline #10 2009-06-18 09:34:23
Re: am inversat pastilele :((multumesc mult....acum sa astept pana imi vine Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|