|
Nu esti logat.
Sangerare foarte-foarte putina#1 2009-06-15 15:16:59
sangerare foarte-foarte putinabuna. iau logest de aproape 1 an si luna asta, in cele 7 zile de pauza sangerarea a fost foarte putina... o pata mica si atat. credeti ca e posibil sa fiu insarcinata sau se mai intampla.... va rog mult sa-mi spuneti. multumesc Offline #2 2009-06-15 15:18:12
Re: sangerare foarte-foarte putinase mai intampla, daca tu stii ca le-ai luat corect n-ai de ce sa-ti faci griji Offline #3 2009-06-15 17:13:29
Re: sangerare foarte-foarte putinaSi eu am patit la fel cu Logest, am luat vreo 7-8 luni si in fiecare luna venea din ce in ce mai putin. Pana intr-o luna in care am avut 5 minute de ciclu, cred. Am trecut pe la cabinetul doctoressei si mi-a explicat ca se poate intampla asta pentru ca acele pastile asa actioneaza in organismul meu. Le-am schimbat cu Laurina, care sunt tri-fazice si, desi am in continuare o menstruatie nu foarte fluenta, macar simt ca vine ceva. Si eu ma speriasem foarte rau, dar lea-m intrerupt, am asteptat menstruatia din luna urmatoare si am inceput Laurina. Te sfatuiesc sa te duci la doctor, poate iti schimba pastilele, daca te deranjeaza situatia (pe mine ma deranja, era o problema mai mult psihologica, aveam nevoie sa stiu ca "imi vine ca lumea"). Offline #4 2009-06-18 00:51:55
Re: sangerare foarte-foarte putinaBuna! Am si eu o intrebare... acum o saptamana am facut sex dupa cateva luni si menstruatia mi-a venit in perioada care strebuie, doar ca am sangerat foarte foarte putin, si faza e ca mi-a venit o zi da o zi nu, cam asa. Cred ca nu am de ce sa-mi fac griji, deoarece am folosit prezervativ si el nici macar nu si-a dat drumul. Astept un raspuns si va multumesc. Pupici. Offline #5 2009-06-18 00:57:43
Re: sangerare foarte-foarte putinaE posibil sa fie o dereglare, se mai intampla. Daca te-ai protejat,n-ai de ce sa-ti faci griji. Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-18 00:59:24
Re: sangerare foarte-foarte putinae posibil sa fie dereglare dupa cum zice bunny Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #7 2009-06-18 01:32:41
Re: sangerare foarte-foarte putinada, asa o sa fac, va multumesc Offline #8 2009-06-18 18:35:42
Re: sangerare foarte-foarte putinabuna! am facut azi un test, asa...pt linistea mea, chiar daca am facut sex protejat si el nu si-a dat drumul, si testul a iesit negativ... acum ma intreb daca sa mai astept sau nu sa-mi vina menstruatia, sau sangerarea aia scurta maronie a fost menstruatia, tinanad cont ca mi-a venit in perioada corecta... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|