homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Intrebare

#1 2009-06-17 18:07:40

morow
Sr. member
De la: Iasi
Inregistrat: 2006-10-29

Intrebare

Buna fetele,
Cam cum se manifesta cm peste sarcina???
Prietena mea in prima sapt a uitat o pastila , si nu si-a dat seama decat pe la a 7-a.....si ia venit ieri menst....calculand eu cam ieri trebuia sa vina si ieri a venit , dar vreau sa stiu si cum se manifesta ciclu peste sarcina, si cam pe cand ar putea face un tst de sarcina ??? big_smilebig_smile

Munca innobileaza omul ....dar nici lenea nu-l omoara

#2 2009-06-17 18:13:39

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: Intrebare

Daca ia pastile si i-a venit menstra cand trebuia, in pauza, inseamna ca e ok, nu mai e cazul sa-si faca griji. Daca vrea sa fie linistita poate sa faca un test chiar inainte sa inceapa folia urmatoare, dar eu zic ca nu e cazul.

#3 2009-06-18 22:51:55

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Intrebare

morow a scris:

Buna fetele,
Cam cum se manifesta cm peste sarcina???
Prietena mea in prima sapt a uitat o pastila , si nu si-a dat seama decat pe la a 7-a.....si ia venit ieri menst....calculand eu cam ieri trebuia sa vina si ieri a venit , dar vreau sa stiu si cum se manifesta ciclu peste sarcina, si cam pe cand ar putea face un tst de sarcina ??? big_smilebig_smile

poate face testul deja...
menstra a venit la timp deci e ok...
insa tu stii bine toate astea...de ce te stresezi de fiecare data?

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.