homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

SECRETIE VAGINALA

#1 2009-05-15 10:19:20

claudia236
Membru
Inregistrat: 2009-05-15

SECRETIE VAGINALA

buna ziua
am fost de curand la ginecolog pt o analiza de secretie si pt testul papanicolaou.testul papanicolaou pare sa fie in regula dar la analiza de secretie a iesit ceva care pe mine ma ingrijoreaza dar la care doctorul nu a avut mai nimic de comentat...a spus doar ca este flora mea care este putin mai "obraznica".va voi scrie rezultatul analizei de secretie in speranta ca poate ma veti ajuta ..
epitelii superfiale-frecvente in placarde mici si mari
epitelii intermediare-frecvente in placarde mari si mici
epitelii parabazale-absente
epitelii bazale-absente
leucocite-relativ frecvente
hematii-absente
flora microbiana-cantitate-bogata
tip-cocobacili Gram variabili-frecventi(aspect de flora anaeroba)
doctorul mi-a dat doar nioste pliculete de Tantum Rosa care dupa cate am vazut p preospect nu au nici o legatura cu ce anume am eu..nu am nici un diconfort doar ca este mai abundenta si miroase destul de urat..ati putea sa ma ajutati cu un tratament cu care sa scap de infectia asta?

#2 2009-05-15 11:26:24

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

Re: SECRETIE VAGINALA

Claudia mergicu rezultatul asta la un alt medic. Din analiza reise prezenta unei infectii care nu trece doar cu tantum rosa.

Fericita mamica de Aida Maria!

#3 2009-05-15 12:07:46

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

asta ce descrii tu cam seamana a Gradnerella, care nu trece cu spalaturi...

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#4 2009-06-20 16:07:53

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

de ieri am observat k am secretia vaginala albicioasa si vascoasa...am luat escapelle acum cateva zile..oare are vreo legatura?

Love.  Live. Laugh.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.