|
Nu esti logat.
Sangerez#1 2009-03-18 13:58:48
sangerezAm facut un tratament pentru ureaplsma si azi dimineata am fost sa-mi refac analiza pentru a vedea dk am scapat sau nu de microb. M-a urcat asistenta pe masa, m-a deschis si cand sa-mi recolteze imi zice aaa , da nu iti pot lua k sangerezi. M-am speriat teribil si mi-a aratat pe instrument sange. Mi-a zis sa revin lunea asta care vine k dk fac asa analiza e neconcludenta. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2009-03-18 15:52:55
Re: sangerezovulele alea cred ca ti le-a dat pt ca ceva la col tot ai. daca nu rana, o inflamatie. si atunci posibil de acolo sa fi fost sangerarea. daca ai colul inflamat, sangereaza usor la atingere. nu e ceva de speriat, mai ales daca zici ca a trecut. Offline #3 2009-03-18 22:18:51
Re: sangerezmersi mult de tot anca, chiar mi-ai fost de ajutor Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-03-18 22:20:51) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #4 2009-03-18 23:50:06
Re: sangerez
daca zici ca te-a durut buta sa nu fie vreo anexita..dar durerile pot fi si de la ovulatie de ex Offline #5 2009-03-19 14:04:12
Re: sangerezpai care ovulatie ... k iau AC. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-03-20 00:36:39
Re: sangerezce medicamente ai luat mai exact (in tratament)? nu a scazut cumva protectia? happy with him...inlove with him... Offline #7 2009-06-18 23:03:09
Re: sangerezRevin cu aceeasi problema.... Am fost ieri sa fac Pap si cand m-a deschis asistenta sa mi recolteze iarasi mi-a zis ca sangerez.... ideea e k mi-a luat secretia asa sangerie-portocalie. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #8 2009-06-18 23:04:32
Re: sangerezMai degraba te-a zgariat ea pe-acolo, da. De la AC nu are cum sa fie.. sau in niciun caz de la faptu ca le-ai luat prea mult timp. #9 2009-06-19 11:06:16
Re: sangerezauzi dar poate sangerezi de la chestia aia de pe col , nu ai zis ca ai primit tratament ? Offline #10 2009-06-19 14:28:38
Pai ba da si in urma tratamentului mergeam sa refac PAP si o coplo. Si la Pap am patit asta.... Si eu m-am gandit ca m-a zgariat asistenta dar nu am simtit nimic cand mi-a recoltat, nicio durere sau zgarietura. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2009-06-19 14:36:08
Re: sangerezpai asta ziceam si eu , e clar ca e colul sensibil Offline #12 2009-06-19 23:08:46
Re: sangerezda, dar in ziua in care am sangerat m-am dus speriata la o farmacie sa intreb si eu o farmacista, ca chiar nu aveam pe cine sa intreb si m-am gandit k poate stiu ele ceva sa-mi zica pana ajung la doctor si lamuresc. Farmacistele mi-au zis ca o fi colul meu sensibil dar nu e normal sa sangereze Ultima oara a fost editat de pink_martini (2009-06-19 23:11:06) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #13 2009-06-19 23:13:18
Re: sangerezsi eu am sangerat la controale ginecologice....din cauza unei rani pe col... "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline #14 2009-06-20 14:24:23
Da, pai oricum ma duc la doctor cu rezultatelle pap si colpo, chit ca ies bune. Eu as avea un "ceva" pe col , asa mi-a zis doctora dar mi-a zis ca nu e nimic serios dar sa fac pt orice eventualitate un tratament cu ovule. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #15 2009-06-21 12:52:09
Re: sangerezbuna , Offline #16 2009-06-21 12:55:26
Re: sangerezse poate sa fie o dereglare de la antibebe...si eu am patit asa luna trecuta si nu am luat antibiotice...la tine e si mai probabil din cauza medicamentelor si a operatiei...nu ai de ce sa iti faci griji...daca patesti asa si luna viitoare poti merge la planning sau la ginecolog poate ti le schimba...dar deocamdata nu e cazul... Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-06-21 12:56:03) O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #17 2009-06-21 14:17:31
Re: sangerezmultumesc pentru ca mi-ai raspuns asa repede , m-am mai linistit . la tine cat a durat sangerarea? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|