|
Nu esti logat.
Ajutor! :((#1 2009-06-21 13:40:36
Ajutor! :((Buna fetelor! Sunt noua pe acest forum si am mare nevoie de parerile voastre si cine stie poate ma puteti ajuta cu un raspuns sigur :butter: Acum 12 zile am facut un avort,mi s`a facut anestezie locala (in uter) totul a decurs bine,am avut dureri dar suportabile.Doctorul mi`a prescris FLAMEXIN si URGOLET ( ma asteptam sa`mi dea si vreun antibiotic dar mi`a spus ca nu este cazul .... in fine .. :f�rv�nad:)am sangerat in ziua respectiva 2-3 ore,dupa care sangerarea a stagnat. Am inceput sa iau tratamentul de a 2`a zi ...iar cand l`am terminat de luat ,am inceput sa sangerez,dar foarte putin si sa am durer abdominalei specifice menstrei.Durerile nu mai sunt ,dar inca mai am scurgeri maronii...in cantitate foarte mica..(4-5 picaturi pe zi).Iar acum vine spaima mea :butter: :butter: De curiozitate,astazi mi`am facut un test de sarcina ...si a iesit POZITIV!!!! Sunt foarte speriata,nu stiu ce se intampla.Daca sarcina a fost oprita din evolutie,de ce testul arata ca inca sunt insarcinata ???? Offline #2 2009-06-21 13:48:20
Re: Ajutor! :((..testul a iesit pozitiv pentru ca organismul tau inca nu a fost reglat...pana se opreste sangerarea de tot, si pana se regleaza cantitatea de hormoni din corp pot sa mai apara astfel de rezultate...asta poate dura chiar si cateva saptamani...nu trebuie sa iti faci griji dar din cate stiu eu trebuie sa mergi la control la medic sa vada daca s-a eliminat tot si e totul in regula O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline #3 2009-06-21 13:49:48
Re: Ajutor! :((eu am citit pe un prospect de la un test ca dak o femeie a nascut sau a avortat de curand testul e posibil sa iese pozitiv.....deci stai linistita Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste... mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala , desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ) Offline #4 2009-06-21 14:07:44
Re: Ajutor! :((
Doctorul care m`a chiuretat este si ginecologul meu,si se pare ca e sigur de ceea ce "a lucrat" el acolo.Mi`a spus ca daca incep sa am febra,frisoane,dureri abdominale, scurgeri vaginale mai ciudate,astea sunt semnele unui inceput de infectie si trebuie sa ma duc de urgenta la el ,la control,dar sper sa nu se intample asta ! Offline #5 2009-06-21 14:14:27
Re: Ajutor! :((nu e problema...eu stiu toate astea de la facultate, ca la medicina apar discutii frecvente despre aceste tipuri de subiecte...este indicat dupa o anumita perioada de timp sa mergi la control, mai ales dupa un avort...dar daca asa ti-a spus medicul, probabil ca totul a decurs ff bine si e sigur pe ceea ce a facut...oricum sa fii atenta la modificari ca sa nu apara complicatii...desi cred ca nu e cazul pentru ca din cate ai povestit tu pana acum ai reactionat bine...oricum ceea ce e sigur e ca avortul s-a facut si insarcinata nu mai esti O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-21 14:25:26
Re: Ajutor! :((
Vaaaaiii mi`ai facut duminica frumoasa multumesc mult !!!! Offline #7 2009-06-21 16:24:13
Re: Ajutor! :((Cu placere!!... O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|