|
Nu esti logat.
Primul control ginecologic & biomedica#1 2009-06-21 23:18:36
primul control ginecologic & biomedicaBuna fetelor! Offline #2 2009-06-21 23:20:33
Re: primul control ginecologic & biomedicaAcolo imi fac eu ecografiile. Doctorii sunt buni,si amabili (cel putin ce am nimerit eu pana acum), tarifele sunt putin piperate.. o ecografie vine undeva pe la milion- un milion 200. Pai in afara de analiza de secretie si pap,nu cred ca mai tre' sa-ti faci altceva,in conditiile in care spui ca n-ai nicio simptoma care sa te deranjeze. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-06-21 23:21:14) Offline #3 2009-06-21 23:58:37
Re: primul control ginecologic & biomedicahmmm...eu cand mi-am facut prima vizita la ginecolog in general nu am facut niste analize preventiv. la fel vroiam pur si simplu sa fac un control. a fost ok.. domna medic in timpul controlului mi-a luat ceva din secretia vaginala si a analizat-o la microscop si mi-a spus ce vede....si era totul ok sper sa fie si la tine totul bine. succese Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|