homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

E jale cred...ajutati-ma va rog

#1 2009-06-22 22:55:09

stewardesa
New member
Inregistrat: 2009-06-18

e jale cred...ajutati-ma va rog

am facut analize hormonale si la estradiol facut in ziua a 5 a mi-a iesit ceva ENORM 90748 pmol/L , valorile normale fiind intre  97.5-592. Va rog sa-mi spuneti cat e de grav , asta pana ajung la doctor ca nu mai am rabdare. Msssss.

#2 2009-06-22 23:27:06

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: e jale cred...ajutati-ma va rog

...fii atenta poate rezultatele nu sunt exprimate in aceleasi unitati de masura...nu cred sa fie diferente asa de mari...

Cresterea estradiolului se poate intalni in:
- pubertatea precoce;
- tumorile ovariene, testiculare, suprarenaliene;
- sindromul de feminizare;
- sarcina;
- ciroza hepatica;
- hipertiroidie;
- dupa administrarea unor medicamente: anticonceptionale orale, adrenocorticosteroizi, dehidroepiandrosten, diazepam, fenitoina, fenotiazine, cimetidina, ketoconazol, tamoxifen, unele antibiotice.

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-06-22 23:35:59)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-06-23 22:45:55

stewardesa
New member

revin cu o problema estradilului. am fost din nou la laborator si mi s-a spu ca e gresita valoarea de la ei si acum a iesit estradiolul sub limita . ce sa mai fac acum?
cum pot mari cantitatea de estradiol?

#4 2009-06-23 23:05:37

stewardesa
New member

ms. mult   x_ynna
poate ma mai ajuti cu un raspuns

#5 2009-06-23 23:32:02

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

stewardesa...1. analizele au fost facute la acelasi laborator?...daca da te sfatuiesc sincer sa mergi in alta parte...aceasta valoare ff crescuta nu am mai intalnit-o pana acum...era o enormitate...si apoi ti-a iesit scazut...e clar ca ce fac aia in laborator nu prea e bine...
2. estradiolul este un hormon steroid secretat in principal de ovar...daca organismul nu poate sintetiza acest hormon atunci trebuie adus pe cale medicamentoasa...si pentru asta cel mai bine este sa consulti un medic...pe forum nu se prescriu medicamente si nici nu as sti ce sa iti spun sa folosesti...depind de cat e de scazut si de mai multi factori din organism...in pb asta doar un medic te poate ajuta...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.