|
Nu esti logat.
FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!#1 2009-06-23 16:25:21
FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!AM O MARE PROBLEMA...AM INCEPUT SA IAU FARA SA CONSULT UN MEDIC ANTICONCEPTIONALE MERCILON IN PRIMA ZI A CICLULUI....PROBLEMA E CA DUPA CICLU SANGERAREA A CONTINUAT SI M-A TINUT TOATA PERIOADA CAT AM LUAT PASTILELE.ASTAZI MI-A VENIT CICLUL NORMAL SI NU AU TRECUT 8 ZILE DE CAND AM TERMINAT BLISTERUL.MA GANDESC SA LE SCHIMB.CE SA FAC??? javascript:insert_text('%20:sm:%20',%20''); Offline #2 2009-06-23 16:29:21
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!Le Schimb In A Opta Zi???e Vreo Problema??? Offline #3 2009-06-23 16:40:17
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!pai...eu as spune sa le lasi de tot...daca sangerarea a fost abundenta ca si la primele zile de ciclu nu e prea bine...daca a fost doar spotting atunci e ok...e normal in primele 3 luni...dar totusi eu te-as sfatui sa consulti un medic de planning pentru pastilute si sa nu le mai iei de capul tau si dupa auzite 'Cause I've got you to make me feel stronger /When the days are rough and an hour feels much longer /Yeah when I got you to make me feel better /When the nights are long they'll be easier together...... Offline #4 2009-06-23 16:41:20
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!pai ar fi o problema daca le iei tot nerecomandate de medic,parerea mea ar fi ca trebuie sa te duci la un medic de planning si el iti va recomanda ceva potrivit organismului tau. Offline #5 2009-06-23 16:44:48
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!mariutza, ai warn pt ca nu ai editat, citeste regulamentul! Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-23 23:48:55
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!va multzumesc mult pentru sfaturi!!!!mi-ati fost de ff mare ajutor Offline #7 2009-06-24 11:11:55
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!buna si eu am trecu prin aceleasi probleme cu mercilon am fost la doctor si facusem de la ele o anexita de toata frumusetea acum iau karissa la recomandarea doctorului si antibiotice si sunt mai bine mi s-a oprit sangerarea multa sanatate iti doresc Offline #8 2009-06-24 11:14:54
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!nu ai cum sa faci anexita de la anticonceptionale, anexita e o infectie Offline #9 2009-06-24 17:04:17
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!zau daca am avut vreodata probleme de la Mercilon...si le-am luat un an jumate, apoi am facut pauza si le iau iara de mai bine de 6 luni Offline #10 2009-06-24 21:18:37
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!
Cauzele anexitei sunt cu totul altele. Nu au treaba antiocneptionalele cu aceasta inflamare a anexelor organelor genitale. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2009-06-25 00:49:29
Re: FFFFFF URGENT!!AM NEVOIE DE AJUTOR!!!!multumesc fetelor pentru sfaturi si va urez multa multa sanatate!!!! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|