homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce analize sunt necesare pt stabilirea anticonceptionalelor?

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ce analize sunt necesare pt stabilirea anticonceptionalelor?

#1 2007-06-20 22:28:01

Justinne
New member
Inregistrat: 2007-06-20

ce analize sunt necesare pt stabilirea anticonceptionalelor?

Cred ca la endocrinologie, dar as vrea sa stiu cam la ce costuri se ridica, sau daca stie cineva in bucuresti un cabinet bun si ieftin care sa faca aceste analize. Pana acum am luat anticonceptionale fara sfatul medicului novynette si yasmine (de care nu am fost multumita pentru ca imi amorteau picioarele). Astept un raspuns. Va multumesc.

#2 2007-06-20 22:33:52

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: ce analize sunt necesare pt stabilirea anticonceptionalelor?

cel mai simplue sa mergi la un planning ... nu-ti trebuie ceva analize speciale pt asta smile ... sau la un medic ginecolog

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#3 2007-06-20 22:36:24

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

akolo la orikare dintre cabinte te va sfatui as iti faci analizele de care ai nevoie

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#4 2007-06-21 10:46:16

berbecutza_ali
Full member
Inregistrat: 2006-07-20

trebuie sa povestesti neaparat medicului si despre problema cu amorteala...

E toamna iar... si ploua picuri mari...
Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA!

Acum

• Index
  •  » Vreau sa aflu
  •  » ce analize sunt necesare pt stabilirea anticonceptionalelor?

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.