homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Dezechilibru hormonal

#1 2009-06-09 21:01:15

daani_elle
New member
Inregistrat: 2009-06-09

Dezechilibru hormonal

Buna fetelor! E prima data cand postez desi citesc destul de des acest forum. Va scriu pentru ca am si eu o problema si poate ma puteti ajuta cu un sfat. Eu sunt printre acele ghinioniste care nu tolereaza anticonceptionalele. Am avut sangerari la Novynette (6 luni), Triquilar(2 ani) si Laurina(o luna si jumatate). La a doua folie de Laurina au inceput iar sangerarile. Dupa a 12-a pastila de Laurina am continuat cu Yasmin si in paralel am luat Alchemilla amestecata cu vit. K. Yasmin am luat 14 pastile (in continuarea celor 12 de Laurina). Sangerarile nu s-au oprit si am intrerupt de tot anticonptionalele continuand cu un tratament cu Duphaston 30 de pastilute si 7 pastilute Zanocin, intrucat dupa cele 3 saptamani de spotting am facut o infectie. Sangerarea s-a oprit cam la 4-a zi de Duphaston, am terminat cele 30 de pastilute pe 3 iunie si de atunci astept menstruatia. Prima zi a ultimei menstruatii a fost 27 aprilie. Mai mentionez ca de o saptamana am dureri de burta si de spate, insa menstruatia intarzaie sa apara. Testul de sarcina a iesit negativ. Stiu ca este posibil ca din cauza tratamentului hormonal destul de agresiv sa fi aparut niste dereglari, insa mi-e teama sa nu fie altceva mai grav. Sper ca ma puteti ajuta cu o parere. Va multumesc mult!

#2 2009-06-09 21:18:54

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: Dezechilibru hormonal

avand in vedere cat ai sangerat nu e f anormal ca nu mai apare menstra...daca ai simptome eu zic sa mai astepti umpic fara sa te impacientezi...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2009-06-21 15:32:24

daani_elle
New member
Inregistrat: 2009-06-09

Buna fetelor, me again smile. Nici pana in ziua de azi nu mi-a venit menstruatia. Ar trebui sa ma ingrijorez?

#4 2009-06-25 15:52:56

Leon
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-06-17

daani_elle a scris:

Buna fetelor, me again smile. Nici pana in ziua de azi nu mi-a venit menstruatia. Ar trebui sa ma ingrijorez?

Buna, am patit si eu asa odata, dar nu in aeleasi conditii ca tine, ci la o pauza normala a celor 7 zile si in loc de menstuatie pe care o aveam pana atunci am avut un fel de spotting.
Mi-am sunat ginecologul, i-am spus ce s-a intamplat si m-a chemat de urgenta la ea, m-a consultat, eram ok si mi-a prescris alte anticonceptionale.
Cred ca la fel ar trebui sa faci si tu, sa vezi un medic. Bafta!

Ultima oara a fost editat de Leon (2009-06-25 15:55:03)

hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.