homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ajutor!

#1 2009-06-27 01:37:12

kalibra
Membru
Inregistrat: 2009-06-27

ajutor!

sunt noua pe forum,poate ma ajutati si pe mine va rog,intrebarile mele sunt  urmatoarele  mi au fost recomandate janine akm 4 ani de medic,pt problema cosurilor le am luat si nu am avut probleme, de atunci nu am mai luat nimik ,mentionez k acum 4 ani am luat timp de 3 luni de zile, :cry: akm prietenul meu vrea sa facem sex neprotejat,credeti k pot sa le folosesc in continuare?si ink ceva ,pot sa le incep dupa ciclu?dak da dupa cate zile?si ink ceva dupa cate zile pot face neprotejat.va rog din suflet sa mi dati si mie un raspuns!

#2 2009-06-27 01:42:49

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

Re: ajutor!

...in primul rand nu lua aceleasi AC...acele pastile ti-au fost recomandate acum cativa ani pentru a trata ceva si nu pentru protectie...de atunci in organism se pot schimba multe...deci mergi la un medic de planning sa iti recomande ceva...tot el o sa iti spuna si cum sa le iei...de obicei se ia din prima zi de menstruatie si esti protejata chiar din acea zi...daca nu ai luat in prima zi poti sa le iei cand doresti dar astepti pana inghiti 7 pastile si abia apoi esti protejata...

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

#3 2009-06-27 01:47:51

kalibra
Membru
Inregistrat: 2009-06-27

dar am auzit k sunt bune k metoda contraceptiva,si in plus dr mi a zis k pot sa le folosesc si 5 ani sau cat vreau pana intrerup apoi pot face bebe

#4 2009-06-27 01:57:13

x_ynna
Addicted member
Inregistrat: 2009-01-27

le poti folosi 5 ani...nu peste 5 ani...sfatul meu este sa mergi la medic sa discuti cu el...in timp mai pot aparea schimbari in organism...mai ales ca atunci nu le-ai luat pentru protectie ci pentru tratament...tu faci ce vrei...este alegerea ta...si cum sa le iei ti-am explicat...daca nu iei din prima zi de menstruatie de protejezi suplimentar 7 zile
P.S. AC sunt pentru protectie doar ca la unele accentul cade in principal pe tratarea unor boli si contraceptia merge pe locul 2...

Ultima oara a fost editat de x_ynna (2009-06-27 01:58:46)

O sa te pastrez mereu in sufletul meu mamicutza mea scumpa!! grater

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.