|
Nu esti logat.
Sunt oare insarcinata sau e doar inchipuirea mea?#1 2009-06-28 11:19:07
Sunt oare insarcinata sau e doar inchipuirea mea?Buna. Ma aflu in a 3 luna de la primul contact sexual neprotejat. Eram virgina, nu cred k a avut loc penetrarea totala deoarece ma durut si ne am oprit. a durat cam o ora, nu a ejaculat in mine. la 3 zile dupa acesta mi a venit menstruatie. apoia la o luna fix am avut o scurgere maronie care a durat o sapt. in a doua zi de scrugere am facut un test si a doua liniuta aproape nu se vedea. dupa aceasta scrurgere, la o saptamana am facut un alt teste diferit de primul si a iesit negativ. la cateva zile dupa test mia venit menstruatie normala. la o luna fix dupa aceasta, adica luna asta (iunie) mi a venit din nou menstruatie normal. am mai facut un teste inainte cu o zi de ultima menstruatie si a iesit negativ. intrebarea mea este daca oare sunt insarcinata deorarece ma simt foarte ciudat. parac simt ceva in burta. cred k e doar inchipuirea mea. nu am nici o alta simtoma. si am si slabit 2 kg. ma sperie gandul ca as putea fi. au trecut 3 luni de la contact. nu am mai avut alte contacte de atunci. exista vreo sansa sa fiu cu 3 teste negative si cu menstruatie in fiecare luna? ma gandesc intru-na la asta si cred k de aia ma simt asa ciudat. astept raspuns. va multumesc. sper sa nu va plictisesc cu interabrea mea Offline #2 2009-06-28 11:22:18
Re: Sunt oare insarcinata sau e doar inchipuirea mea?nu esti insarcinata. stai linsitita. Offline #3 2009-06-28 11:31:18
Re: Sunt oare insarcinata sau e doar inchipuirea mea?ms mult pentru raspuns. nu stiu dc sunt asa stresara de chestia asta Offline #4 2009-06-28 11:31:42
Re: Sunt oare insarcinata sau e doar inchipuirea mea?Offline #5 2009-06-28 11:52:47
Re: Sunt oare insarcinata sau e doar inchipuirea mea?mai ales ca ai avut 3 menstruatii de atunci si atatea teste negative... nu ai cum sa fii. Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|