homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Sarcina posibila

#1 2009-06-01 18:21:34

gianijerry
Membru
Inregistrat: 2009-06-01

sarcina posibila

buna...sunt noua pe aici...vreau sa intreb si eu cv.poate imi raspunde cineva si mie.ieri,adica 30.05 am intretinut o releatie sexuala cu prietenul meu cu care sunt de 3 ani.eu inca mai eram in ultima zi de menstruatie si,chiar daca am facut-o cu prezervativ,s-a spart in momentul ejacularii.am fost la toaleta si urinand s-a scurs o parte din sperma,dar imi fac griji.oare ce pot sa fac?am fost la farmacie si am luat postinor2 dar imi e teama sa iau.oare e nevoie?nu mai stiu pe cine sa intreb.
ms

#2 2009-06-01 18:23:54

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

Re: sarcina posibila

eu zic sa iei daca esti sigura ca nu vrei bebe

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

#3 2009-06-01 18:33:25

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei
Inregistrat: 2007-12-08

gianijerry a scris:

buna...sunt noua pe aici...vreau sa intreb si eu cv.poate imi raspunde cineva si mie.ieri,adica 30.05 am intretinut o releatie sexuala cu prietenul meu cu care sunt de 3 ani.eu inca mai eram in ultima zi de menstruatie si,chiar daca am facut-o cu prezervativ,s-a spart in momentul ejacularii.am fost la toaleta si urinand s-a scurs o parte din sperma,dar imi fac griji.oare ce pot sa fac?am fost la farmacie si am luat postinor2 dar imi e teama sa iau.oare e nevoie?nu mai stiu pe cine sa intreb.
ms

Eu zic sa-ti calculezi perioada fertila. E posbil sa nu fie nevoie de postinor. Ia in calcul si faptul ca spermatozoizii traiesc in vagin intre 4 si 7 zile si isi mentin capacitatea de fecundare cam tot atat. Daca luand in calcul aceste sapte zile, nu intri in perioada fertila, eu zic sa nu iei postinor.

Fericita mamica de Aida Maria!

#4 2009-06-01 19:48:09

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

andreea_andy2 a scris:

gianijerry a scris:

ms

Eu zic sa-ti calculezi perioada fertila. E posbil sa nu fie nevoie de postinor. Ia in calcul si faptul ca spermatozoizii traiesc in vagin intre 4 si 7 zile si isi mentin capacitatea de fecundare cam tot atat. Daca luand in calcul aceste sapte zile, nu intri in perioada fertila, eu zic sa nu iei postinor.

eu sincer te sfatuiesc sa iei....cunosc pe cnv care a ramas in zile de menstruatzie

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#5 2009-06-01 21:05:01

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

poti ramane in ultimele zile de menstruatie...mai ales dk ai un ciclul reglat

Publicitate

loading...

#6 2009-06-01 21:10:51

gianijerry
Membru
Inregistrat: 2009-06-01

nu am ciclu regulat.e foarte decalat.imi intarzie si 2 saptamani alta data.dar am hotarat sa iau pastila si le-am luat.asta e ,decat sa risc.ms

#7 2009-06-01 21:13:00

negriiluciana
Full member
De la: bucuesti
Inregistrat: 2009-05-09

si eu sunt in aceiasi situatie cu ciclul...si sa stii k niciodata nu stim knd e perioada noastra fertila..e metoda calendarului dar de multe ori da gres...

#8 2009-06-02 08:47:57

andreea_andy2
Moderator
Participant la intalnirea nationala
De la: Gurile Deltei

Daca folosesti in calcul metoda lui ogyno, nu ai cum sa dai gres. Doar ca trebuie sa stii cel mai lung si cel scurt ciclu menstrual din ultimele sase luni.

Fericita mamica de Aida Maria!

#9 2009-06-28 11:27:16

helpme
Membru
Inregistrat: 2009-06-28

Buna ziua.pe data de 24 iunie am intretinut un act sexual cu iubita mea.am facuto neprotejat dar nu am ejaculat in ea.problema este ca dupa primul numar m-am spalat si am facut-o din nou.neejaculand in ea.trebuia sa i vina "moshu'" pe data de 22 iunie.deja e data de 28 si suntem disperati amandoi.ce e de facut inafar de a lua un test?ce sanse sunt sa fi ramas insarcinata?nu are simtome (greata etc...) va multumesc.astept raspuns.(exista ceva injectie de prima luna inainte de sarcina?)

#10 2009-06-28 11:55:02

camysh
Moderator

helpme, daca nu ii vine, maine poate sa faca test de sarcina, vor fi 7 zile de intarziere.
poate sa ramana insarcinata cu lichidul preejaculator...
nu exista nici o injectie... singura solutie pt a scapa de sarcina, daca va fi,  e avortul

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.