|
Nu esti logat.
Va rog un raspuns de la doctoressa#1 2007-09-05 14:41:29
va rog un raspuns de la doctoressaBuna ziua, am mai vorbit cu dvs. cam in urma cu 2-3 saptamani si va povesteam ca am facut un test de sarcina la 23 de zile de la un contact sexual neprotejat(dupa care folosisem postinor si era a doua oara cand il foloseam in 2 luni de zile) si a iesit negativ, plus aveam ceva ustrimi ale sanilor. Apoi m-am simtit foarte rau, adica am avut si am inca, dar nu cu aceeasi intensitate ca la inceput, un gust ca de fier in gura, care imi dadea o senzatie de ameteala si greata. Asa ca la 32 de zile de la contactul respectiv(care insemna si 7 zile de la data normala cand trebuia sa am menstruatia) am repetat testul de sarcina. A iesit tot negativ- se vede clar o liniuta roz, dar ceea ce am observat a fost ca daca tin banda testului astfel incat sa se reflecte lumina pe ea, se observa alba si lucioasa o liniuta(nu e deloc roz sau alta culoare), dar pare ca si cum ar fi insemnata din fabrica. Testul pe care l-am facut este barza gold. Ceea ce vreau sa va intreb este: Offline #2 2007-09-05 14:45:05
Re: va rog un raspuns de la doctoressamara, gravida nu esti. testele au 2 liniute, asa e normal, sa o vezi in lumina pe cea de-a doua...nu stiu insa de ce am puternicul sentiment ca am mai vazut intrebarea asta si ca ti s-a mai raspuns la ea...dar poate ca nu tie. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2007-09-05 14:46:56
Re: va rog un raspuns de la doctoressamultumesc mult doctoressa. O sa merg la medic. Ceea ce am uitat sa mentionez este ca am o gastrita cronica acutizata(sau ceva de genul)descoperita acum un an. Am tot luat tratamente, dar efectul lor a fost doar pe termen scurt, dar de la gasteoenterologie mi-au zis ca de la gastrita nu pot sa am stari de greata. Acum ma gandecs sa fi avut si posinorul un rol in a-mi ravasi din nou gastrita? Ultima oara a fost editat de mara_82 (2007-09-05 14:50:04) Offline #4 2007-09-05 14:56:07
Re: va rog un raspuns de la doctoressasau bila.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-09-05 15:02:10
Re: va rog un raspuns de la doctoressabuna ziua,doctoressa.sunt simona,am fost cluj,mi s-a recomandat amniocenteza si bineinteles ca am sa o fac.va rog,tineti-mi pumnii sa fie bine micutul sau micuta mea.multumesc.sunt programata pe 18 septembrie. Offline Publicitateloading...
#6 2007-09-05 15:14:51
Re: va rog un raspuns de la doctoressatin pumnii foarte strinsi,fireste...eu insist sa cred ca va fi bine Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-09-05 15:18:21
Re: va rog un raspuns de la doctoressamultumesc,va fi bine. Offline #8 2007-09-05 18:00:22
Re: va rog un raspuns de la doctoressabuna ziua..as dori si eu un sfat.de azi urmez un tartament cu antibiotice(vreo 9 zile tre sa-l urmez) si de duminik iau anticonceptionale.nu stiu daca sa intrerup treaba cu anticonceptionalele pana imi revin sau sa continui sa iau Offline #9 2007-09-05 18:02:33
Re: va rog un raspuns de la doctoressanu intrerupi ac. le iei in continoare doar ca trebuie protectie suplimentara pe toata durata tratamentului si inca 7 zile de la terminarea lui VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2007-09-05 18:06:50
Re: va rog un raspuns de la doctoressaok..multumesc:) ma gandeam k poate afecta cu ceva tratamentul cu antibiotice Offline #11 2007-09-05 23:05:20
Re: va rog un raspuns de la doctoressapai intr-un fel afecteaza( adica e posibil sa reduca efectul anticonceptionalelor lucru pe care il gasesti in prospectul ac), dar nu cum te gandesti. se pot lua fara grija in acelasi timp, dar cum spuneau si fetele -protectie suplimentara pt siguranta Offline #12 2009-06-23 15:42:06
Re: va rog un raspuns de la doctoressaBuna! Offline #13 2009-06-23 15:48:04
Re: va rog un raspuns de la doctoressaTest fals pozitiv nu prea exista. Offline #14 2009-06-23 15:54:33
Re: va rog un raspuns de la doctoressa
luna trecuta a iesit prima liniutza roz si am stat ce am stat , am vazut k nu apare nimik... am zis asta e... luna viitoare Offline #15 2009-06-24 21:23:32
eu zic sa mai ai rabdare Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2009-06-25 11:59:09
Asa este. Offline #17 2009-06-29 09:11:39
Re: va rog un raspuns de la doctoressaai primit raspuns , nu mai scrie peste tot aceeasi problema , o sa primesti warn de la moderatoare Offline #18 2009-06-29 10:00:45
Re: va rog un raspuns de la doctoressaBuna ziua! Am si eu o problema. In urma cu 2 luni am fost la un control ginecologic si- urma unui ecograf si a analizelor a rezultat o infectie uterina si un chist pe ovarul drept cu dimensiunile de 2,50 mm-3,00mm. Am urmat un tratament cu Ciprozone, ovule Poliginax, supozitoare Indomentacin, Nospa. Menstruatia mi-a venit normal, 4 zile, nimic neobisnuit, apoi trei zile nu am mai avut nimic dupa care iarasi timp de 4 zile am avut scurgeri nu f abundente cu putine cheaguri si in continuare am scurgerii in continuu maronii, timp de aproape 14 zile. Nu stiu ce sa fac. Mentionez ca am avut contact sexual in aceasta perioada, si am stari de greata, somnolenta, ameteala. M-am programat iarasi la un control. Nu stiu ce sa fac..Poate ma ajutati cu cateve indicatii. Multumesc Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|