|
Nu esti logat.
Cat de ingrijorata ar trebui sa fiu?#1 2009-06-27 11:23:40
cat de ingrijorata ar trebui sa fiu?salut,am o problema,nu mi-a venit menstruatia de mai mult de 2 saptamani,mereu am avut cicluri mai neregulate,dar era o diferenta de cateva zile,niciodata nu mi-a intarziat atat de mult....nu folosesc anitconceptionale si nici nu poate fi vorba de o sarcina,n am avut relatii sexuale de cateva luni.ce sa fac?ce ar putea fi?multumesc Offline #2 2009-06-27 11:28:29
Re: cat de ingrijorata ar trebui sa fiu?
inainte sa iau AC si mie imi venea neregulat,venea aproape la 2 luni Offline #3 2009-06-27 12:04:58
Re: cat de ingrijorata ar trebui sa fiu?Georgi mergi la doctor sa vezi de ce anume nu-ti vine regulat,poate ai chist pe ovar?mie imi venea fooooarte neregulat(o luna da,3 nu) si am fost la doctor,am descoperit ca am un chist pe un ovar,mi-a dat tratament cu ac si acum totul e bine... Offline #4 2009-06-29 11:12:35
Re: cat de ingrijorata ar trebui sa fiu?multumesc,o sa merg la cabinet,sper sa fie totul ok:) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|