|
Nu esti logat.
Secretie vaginala#1 2009-06-27 18:55:20
secretie vaginalabuna ziua m-ar interesa si pe mine in ce ar consta recoltarea secretiei vaginale si cam care este procedura mai exact. deasemenea as vrea sa va consult in legatura cu o problema. acum o saptamana cred dupa un contact sexual prietenului meu i-au aparut niste iritatii pe penis ca niste bubitze mici rosii si acuza si mancarmi. din cate am inteles e posibil ca eu sa fiu infectata cu candida si din cauza asta vreau sa ma duc sa-mi fac recoltarea de secretie. eu pana la a-mi pune el nu am avut probleme, insa ulterior am inceput sa resimt o senzatie de mancarime + o secretie albicioasa si "branzoasa". mancarimile mi-au incetat dupa 1 zi si apoi si respectiva secretie . ce credeti ca ar putea fi ? Offline #2 2009-06-28 00:40:39
Re: secretie vaginalaRecoltarea secretiei vaginale nu este complicata si nici dureroasa. Mai intai se foloseste un instrument din plastic sau metal pentru a indeparta labiile (ca doctorul sa poata vedea mai bine ce face) si cu un betisor asemanator cu cel de ureche iti recolteaza secretia vaginala. Offline #3 2009-06-28 14:07:52
Re: secretie vaginalava multumesc pentru raspuns. as mai avea o nelamurire totusi : este permis contactul sexual cu prezervativ inainte de a mi s face recoltarea? Offline #4 2009-06-28 14:41:29
Re: secretie vaginalaindicat ar fi sa nu ai contact cu 48 ore inainte de recoltare Offline #5 2009-06-28 19:39:11
Re: secretie vaginalaok si ma puteti ajuta si pe mine cu o recomandare de cabinet? despre marie stopes am auzit niste chestii fff aiurea iar acum nush unde as putea sa ma mai duc Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-28 22:32:27
Re: secretie vaginalaMergi la Micomi pentru recoltare, eventual verifica si cand poti face programare la una din doctoritele de acolo, ca sa se uite pe rezultate Offline #7 2009-06-29 00:21:38
Re: secretie vaginaladeci sa inteleg ca intai trebuie sa merg sa mi se recolteze si dupa ce primesc rezultatele sa merg la una din doctorite sa le interpreteze? scz d intrebare dar sunt cam nedumerita... Ultima oara a fost editat de swissheart (2009-06-29 00:25:02) Offline #8 2009-06-29 14:34:17
Re: secretie vaginalain principiu, poti sa te duci la consultatie la doctor si atunci va recolta si pentru analiza secretiei vaginale, urmand sa-i mai faci o vizita cand sunt gata rezultatele. Dar daca zici ca ai observat oricum ca ceva nu e in ordine cu secretia si daca programarea la doctor va fi peste ceva timp (o saptamana, doua), ai avea timp sa faci separat analiza (cred ca dureaza o zi, doua), pentru a merge la doctor direct cu ea si sa discutati rezultatul. Platesti astfel o singura consultatie si conteaza, mai ales daca ajungi la un doctor unde e in jur de 100 lei consultatia. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|