homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Secretie vaginala

#1 2009-06-27 18:55:20

swissheart
New member
Inregistrat: 2009-06-23

secretie vaginala

buna ziua m-ar interesa si pe mine in ce ar consta recoltarea secretiei vaginale si cam care este procedura mai exact. deasemenea as vrea sa va consult in legatura cu o problema. acum o saptamana cred dupa un contact sexual prietenului meu i-au aparut niste iritatii pe penis ca niste bubitze mici rosii si acuza si mancarmi. din cate am inteles e posibil ca eu sa fiu infectata cu candida si din cauza asta vreau sa ma duc sa-mi fac recoltarea de secretie. eu pana la a-mi pune el nu am avut probleme, insa ulterior am inceput sa resimt o senzatie de mancarime + o secretie albicioasa si "branzoasa". mancarimile mi-au incetat dupa 1 zi si apoi si respectiva secretie . ce credeti ca ar putea fi ?

#2 2009-06-28 00:40:39

puimic&puimare
New member
Inregistrat: 2008-10-30

Re: secretie vaginala

Recoltarea secretiei vaginale nu este complicata si nici dureroasa. Mai intai se foloseste un instrument din plastic sau metal pentru a indeparta labiile (ca doctorul sa poata vedea mai bine ce face) si cu un betisor asemanator cu cel de ureche iti recolteaza secretia vaginala.
Din simptomele descrise pare a fi candida, dar e mai bine sa astepti rezultatele analizei pentru un diagnostic sigur.

#3 2009-06-28 14:07:52

swissheart
New member

va multumesc pentru raspuns. as mai avea o nelamurire totusi : este permis contactul sexual cu prezervativ inainte de a mi s face recoltarea?

#4 2009-06-28 14:41:29

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

indicat ar fi sa nu ai contact cu 48 ore inainte de recoltare

#5 2009-06-28 19:39:11

swissheart
New member

ok si ma puteti ajuta si pe mine cu o recomandare de cabinet? despre marie stopes am auzit niste chestii fff aiurea iar acum nush unde as putea sa ma mai duc

Publicitate

loading...

#6 2009-06-28 22:32:27

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

Mergi la Micomi pentru recoltare, eventual verifica si cand poti face programare la una din doctoritele de acolo, ca sa se uite pe rezultate

pe langa faptul ca nu ar trebui sa ai contact cu 48 de ore inainte, evita si spalaturile vaginale tot cu 48 ore inainte

#7 2009-06-29 00:21:38

swissheart
New member

deci sa inteleg ca intai trebuie sa merg sa mi se recolteze si dupa ce primesc rezultatele sa merg la una din doctorite sa le interpreteze? scz d intrebare dar sunt cam nedumerita...
si cam care ar fi costul total al analizelor:) merci

Ultima oara a fost editat de swissheart (2009-06-29 00:25:02)

#8 2009-06-29 14:34:17

michidoo
Full member
Inregistrat: 2008-12-24

in principiu, poti sa te duci la consultatie la doctor si atunci va recolta si pentru analiza secretiei vaginale, urmand sa-i mai faci o vizita cand sunt gata rezultatele. Dar daca zici ca ai observat oricum ca ceva nu e in ordine cu secretia si daca programarea la doctor va fi peste ceva timp (o saptamana, doua), ai avea timp sa faci separat analiza (cred ca dureaza o zi, doua), pentru a merge la doctor direct cu ea si sa discutati rezultatul. Platesti astfel o singura consultatie si conteaza, mai ales daca ajungi la un doctor unde e in jur de 100 lei consultatia.

Despre costul analizei n-as putea sa-ti spun, cred ca depinde mult de cabinetul sau laboratorul unde o faci. Dar da un telefon si intreaba, atunci cand suni oricum sa te programezi. Eu iti recomand in continuare clinica Micomi (e in Crangasi), acolo poti sa faci analiza separat sau poti sa te programezi si la o doctorita.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.