|
Nu esti logat.
Scurgeri maronii#1 2009-06-25 19:12:58
scurgeri maroniibuna fetelor! i au yasmin de o saptamana si ceva si am observat o scurgere maronie, nu este abundenta deloc, are un miros cam urat.de la ce poate fi? In America, in sfarsit! Offline #2 2009-06-25 20:07:55
Re: scurgeri maroniiar trebui sa fie de la anticonceptionale, pana ti se obisnuieste organismul cu ele s-ar putea sa mai ai acele scurgeri;) Offline #3 2009-06-25 20:13:13
Re: scurgeri maroniiaham. si alte efecte secundare ar mai fi? de exp aparitia unor cosuri?! ca acesta este si unul din motive pt care l iau In America, in sfarsit! Offline #4 2009-06-26 10:48:15
Re: scurgeri maronii
nu-ti apae niciun cos de la ac.. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #5 2009-06-29 21:12:23
Re: scurgeri maroniifetelor, as avea o intrebare: iau anticonceptionale de luna asta de la inceputul menstrei (10 iunie),am avut spotting aprximativ,dupa care a incetat. acum, la ora 9 am luat pastiluta, dar am mers la baie si am vazut o pata maronie pe chilot.se poate sa fi revenit spottingul, sau este menstra? mai am de luat inca o pastiluta din folia actuala si dupa cele 7 pastile placebo. daca e manstra nu e anormal sa fi venit inainte sa fi terminat folia? Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-29 21:22:22
menstra nu are cum sa fi venit din moment ce iei aC. Offline #7 2009-06-29 21:26:02
Re: scurgeri maroniisi poate sa faca pauza... am avut aprox 2 sapt...vreo sapt pauza si acuma iar? offff Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline #8 2009-06-29 21:30:56
eu zic ca da. Offline #9 2009-06-29 21:33:38
Re: scurgeri maroniiam mai luat anticonceptionale si anul trecut si am avut tot asa spotting in prima luna....dar nu s-a intamplat sa reapara dupa cateva zile. oricum trebuie imediat sa apara menstra. multumesc frumos de sfaturi Chiar daca in al noualea cer stelele-si cauta partener sa-l tina cu miere si lapte,tu ai ales sa ramai pe pamint cu iubirea facind legamint, stiind ca in ceruri e frig si e noapte . 27+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|