|
Nu esti logat.
Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!#1 2007-06-22 09:56:06
Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!Buna!Scriu pentru prima data! Am fost la medic pt a-mi prescrie anticonceptionale yasmin si astept sa-mi vina menstuatia pt a incepe prima folie! Dar am o problema, medicul la care am fost mi-a spus ca prima pastiluta o voi lua a 3 zi de menstuatie iar eu stiu si am intrebat alte persoane care iau pastilute si mi-au spus ca nu au mai auzit ca tb sa IAU prima pastiluta a 3 zi de menstruatie si ca se ia din prima zi de menstuatie ! Ce sa fac ? Va rog sa-mi raspundeti urgent! Va Rog mult!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOCTOREASSA IMI POTI RASPUNDE ? Ultima oara a fost editat de rose_ely (2007-06-22 12:10:26) Offline #2 2007-06-22 10:01:29
Re: Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!ia din prima zi. nu stiu dc ti s-a spus asa dar se iau din prima zi si eshti pe deplin protejata.poti lua sin in zilele urmatoare...fara insa sa depaseasca ziua 5...dar trebuie protectie suplimentara timp de inca 7 zile. Offline #3 2007-06-22 10:02:30
Re: Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!Le iei din prima zi ca sa fii protejata inca de la prima pastila inghitita. Daca le iei din ziua a 3-a esti protejata dupa 7 pastile inghitite. we're part of a neverending story Offline #4 2007-06-22 13:25:36
Re: Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!e exact asa cum spun fetele Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-22 13:39:51
Re: Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!merci mult de tot doctoreassa !!! Dar medicul de ce mi-a zis a 3 zi de menstuartie? Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-22 13:41:39
Re: Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!habar nu am, sincer.....evident, le poti incepe si in a 3a zi, insa trebuie protectie suplimetara pina inghiti primele 7 pastile Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-22 13:58:23
Re: Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!as mai avea un dubiu in privinta unui lucru-iau pastilula in prima zi de ciclu dar iau pastiluta din folie a zilei in care mi-a venit menstuatie sau iau prima pastiluta de la inceputul foliei! ex: Daca imi vine miercuri iau pastiluta din ziua de miercuri din folie sau iau pastiluta de luni de la inceputul foliei? Offline #8 2007-06-22 14:00:28
Re: Va rog sa-mi dati un raspus urgent!!!!!oricare dintre ele...sunt toate la fel. E bine insa sa o iei pe cea corespunzatoare zilei din saptamina in care te aflii ca sa poti sa te verifici daca ai luat sau nu pastila...medicul ala chiar nu ti-a explicat nimic????? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|