|
Nu esti logat.
Va rog ajutati`ma cu un sfat#1 2009-06-30 15:59:57
Va rog ajutati`ma cu un sfatProblema mea este urmatoarea: ultima menstruatie am avut`o pe data de 1 iunie 2009, care a tinut 5 zile.Suntem in data de 30 si eu inca nu am avut ciclu,pe data de 11 am avut un contact sexual neprotejat insa fara a se fi ejaculat inauntru,apoi pe data de 21 partenerul meu a ejaculat langa vagin,insa nu am avut vreun contact sexual.In intervalul de timp 5-30 am luat niste pastile pentru sindrom diseptic ulceros :omeran si motilium, am facut 2 teste de sarcina si ambele au iesit negativ.Ar trebui sa imi fac griji?As putea fi insarcinata?mentionez ca nu am avut simptomele unei sarcini. Offline #2 2009-06-30 16:22:22
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatdar ciclul tau e regulat? nu stiu nimic despre pastilele astea. testele la ce interval de timp le-ai fct? ele se fac la 3 sapt dupa contactul cu risc. plus k au trecut doar 29 zile, poate intarzie menstra putin. Ultima oara a fost editat de A|3 (2009-06-30 16:23:18) Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #3 2009-06-30 16:25:06
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatda, de obicei e regulat, cele 28 de zile se calculeaza din prima zi de menstruatie?sau din ultima zi?niciodata nu mi`a intarziat, testele le`am facut zilele trecute pe 28 si 29 Offline #4 2009-06-30 16:27:06
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatdin prima zi si nu e obligatoriu sa fie 28 "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #5 2009-06-30 16:29:56
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatdeci contactul de pe 11 e ok, dar ejacularea aceea de pe 21 nu stiu.. ar trebui sa mai faci un test la 3 sapt calculate incepand cu 21. dar eu zic sa nu iti faci griji, e foarte mica intarzierea.. si alta data protejati-va corect ! sa nu mai fie stres.. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-30 16:32:33
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatpana in luna mai am luat anticonceptionale,apoi am zis ca oprim sexul de tot, tocmai de aceea ceea ce s`a intamplat pe 21 a fost numai o joaca,imediat dupa ce a ejaculat am facut dus...sper sa nu fie nimic grav Offline #7 2009-06-30 16:33:56
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatacuma cat de aproape de vagin a ejaculat el numai tu stii "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #8 2009-06-30 16:35:27
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatdak ai luat AC pana in luna mai, e clar.. mai mult ca sigur dereglare din cauza intreruperii AC-urilor.. fa un test pt linistea ta cum ti-am zis dar e f probabil sa fie asta. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #9 2009-06-30 16:50:21
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatam mai luat anticonceptionale si inainte si am facut pauza, e drept ca nu am numarat niciodata zilele de ciclu, stiam perioada, si venea la timp, acum nu stiu ce sa spun, sunt atat de speriata, nu pot sa spun nimic familiei, prietenul e la mare distanta de mine, problema e data de 21, cand a ejaculat pe fese insa s`a scurs putin lichid si mai jos...si mi`e frica sa nu fi intrat inauntru, cu toate ca si eu dadeam afara niste lichid din cauza ca eram excitata..off...sa nu fiti atat de inconstienti ca mine Offline #10 2009-06-30 16:51:31
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatparerea mea este ca sa stai lilistita. Sau sa iti iei testul sure chak sau barza gold (sa faci dimineata). Desi ma repet nu cred ca e cazul sa iti faci probleme. Offline #11 2009-06-30 16:58:59
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatam patit-o si eu..numa k la noi s-a rupt prez. si desi a ejaculat afara, m-am udat pe fese..insa am luat postinor.. oricum, stres tot e. eu inclin totusi sa cred k e intarziere de la renuntarea la AC, asa k stai linistita >< Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline #12 2009-06-30 16:59:08
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatam sa mai fac un test,unul din cele 2 teste pe care le`am facut a fost sure check,numai ca nu a fost la prima urinare si la a doua de dimineata, fara insa a fi mancat sau baut ceva... sau cel mai bine poate e sa ma duc la ecograf..... Offline #13 2009-06-30 17:00:26
Re: Va rog ajutati`ma cu un sfatcum stii.. dar acum nu se vede nimic la ecograf. ai rabdare sa se faca 3 sapt de pe 21.. Te sun sa iti spun k ai uitat parfumul tau in pat Si-ncerc sa il imbrac, sa ii tina sufletului de cald... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|