|
Nu esti logat.
Ptr doctoressa#1 2007-06-22 18:03:29
ptr doctoressaHello, eu sunt noua pe acest forum si as avea si eu o intrebare. De cateva luni am hemoragii abundente cand sunt in perioada menstruatiei. Luna aceasta a fost nasol de tot si am ajuns la urgenta la Caritas. Doctorul a spus ca e posibil sa fie avort spontan. Dupa un ecograf si un test de sarcina, teoria a picat. MI-a dat antibiotic si clorocalcin si vitamina k si inca un medicament care nu mai stiu cum se numeste si mi-a zis sa vin dupa ce imi trece ciclul. La cateva zile dupa consultul respectiv am inceput sa am mancarimi ingrozitoare si o secretie galbuie si mai mult solida decat lichida. Automat ca m-am speriat si m-am gandit ca am luat de la doctor. Asa ca nu m-am mai dus la control. La o saptamana am fost la sanador si doctorul, nu dau numele mi-a pus diagnosticul sau ma rog primul diagnostic inainte de analize si ecografie: col lezional si colpovaginita micotica. As vrea sa imi traduci daca se poate ce inseamna mai exact asta. Offline #2 2007-06-22 18:15:08
Re: ptr doctoressacol lezional = leziune la nivelul colului (rana) mami de minuni Offline #4 2007-06-22 18:20:45
Re: ptr doctoressacu placere mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|