|
Nu esti logat.
Pt doctoressa..candida si gardnerella#1 2009-06-30 12:12:32
pt doctoressa..candida si gardnerellabuna.de o jumatate de an am aceeiasi problema gardnerella si candida .nu mai scap.tot felul de ovule si pastile.ultima oara am avut pastile si ovule macmiror.le-am intrerurpt la un moment dat pt k si eu si partenerul am avut niste probleme cu stomacul.am niste usturimi in timpul acutului sexual si dupa(de vreo 2 luni) si dureri.doctorul mi=a zis ca usturimile sunt de la sercretia abundenta. nush ce sa mai fac k ma ustura rauu. si nu pot merge la medik pt k sunt intr-o deplasare.daca se poate doctoressa sa ma ajuti..am vazut k pt garnerella recomanzi metronidazol.pana acum nu am luat .multumesc mult.(cu candida ma lupt de aproape 2 ani) Ultima oara a fost editat de ing3ras (2009-06-30 12:24:28) Offline #2 2009-06-30 12:54:19
Re: pt doctoressa..candida si gardnerellao antifungigrama ai facut? Offline #3 2009-06-30 15:51:35
Re: pt doctoressa..candida si gardnerellanu am facut.i-am zis medicului.,dar a zis ca nu este nevoie de asa ceva.sincer pt mine mine e un cosmar sa merg la gineco:( Ultima oara a fost editat de ing3ras (2009-06-30 16:13:10) Offline #4 2009-07-01 12:47:54
Re: pt doctoressa..candida si gardnerellaeu una zic in primul rand sa schimbi medicul...si sa faci analiza de secretia, antibiograma si antifungigrama... happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|