homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce nu ma excit????

#1 2007-06-21 23:40:02

tdil
Membru
Inregistrat: 2007-06-19

de ce nu ma excit????

ceau.eu sunt mai nou p aici asa k nus qm sa incep....
am o problema q pretena mea p care o iubesc tare si ea la fel.
am incerkt sa facem drag d vreo kteva ori da nu am reusit,d cate va ori a fost vina mea dar acum ,ultimele incercari au fost din vina ei,nu se mai excita si nu pot face dragoste q ea asa pt k este si virgina(is 100% sigur).ajutatima !!!

#2 2007-06-22 00:03:50

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: de ce nu ma excit????

e f posibil sa fie inhibata avand in vedere ca ar fi si prima data...ai rabdare cu ea, prelugeste preludiu, discuta cu ea si vezi daca e ceva ce o nelinisteste...pana la urma o sa reusiti voi.

mami de minuni hjarta

#3 2007-06-22 16:53:32

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

mie mi sa- intamplat sa nu ma excit deloc pt k nu imi statea mintea acolo ....... desi imi facea partenerul sex oral ....

#4 2007-06-22 20:25:01

andreiuta_4u
Full member
Inregistrat: 2007-04-27

prima data asa se intampla pt ca mintea ta este concentrata la ce va urma cum va fi,va durea,ce sa va intampla cu mine si tot fel de intrebari trec prin minte ei!asa ca rabdare

#5 2007-06-22 21:44:20

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

ai rabdare cu ea.muuulta rabdare.eu cu greu am resuit.incerca sa creezi un cadru cat mai romantic.si las-o pe ea deasupra,sa se miste in asa fel incat sa nu o doar prea tare.pt ca fiind tu deasupra  probabil ii creezi o stare de teama(asa s-a intamplat la mine) bafta wink

expect the worst , hope for the best!

Publicitate

loading...

#6 2007-06-22 22:29:57

anamihaela
Full member
Inregistrat: 2007-04-15

aceeasi problema o am si eu...si ori de cate ori incercam mi se face frik ... stau si ma gandesc mai mult dak o sa doara sau dak o sa fie asa cum vrea prietenul meu...prelungeste preludiul sau asteapta pana se simte ea pregatita...oricum dak va iubiti o sa reusiti succes

Tu esti asemeni cupei din stravezii cristaluri /  Cu incrustatii pure si unduiri usoare/Din tine pot sa soarba, in sacre ritualuri/Si gurile pagane si cele-ncepatoare./Tu stii s-ascunzi in tine, ca intr-un tabernacol/Extazul si durerea - impreunare grava,/Cand sarutarea-ti darui se-ntampla un miracol/Veninul pare dulce, si-ambrozia otrava

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.