homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ma puteti ajuta cu o parere?

#1 2009-06-30 22:51:42

maria.alina
Membru
Inregistrat: 2009-06-30

ma puteti ajuta cu o parere?

Buna seara,

As dori sa va intreb cam ce credeti despre urmatoarele mele manifestari.

De o saptamana de zile am o nevoie crescuta de a urina.
Acum parca e mai bine, senzatia de vezica plina o aveam mai ales cand stateam pe scaun.Acum a trecut parca insa tot urinez mult mai des decat deobicei.Si simt niste mici contractii ale burtii.Si sanii sunt putin tensionati, poate de la anticonceptionale.
Nu am usturimi, nici mancarimi, nici vreo secretie anormala.
Menstruatia mi-a venit in fiecare luna, iau anticonceptionale, folosesc prezervativul deci banuiesc ca nu se pune problema de sarcina.O singura data s-a rupt prezervativul acum 4 luni, insa luam anticonceptionale.
Pe langa nevoia f des de a urina ma deranjeaza si ma ingrijoreaza contractiile f dese ale burtii care au aparut in acelasi timp cu aceasta problema.De o saptamana am zilnic perioade de timp f scurte in care apar aceste mici contractii.
Ce poate fi?

Va multumesc si astept un raspuns.

O seara buna

Ultima oara a fost editat de maria.alina (2009-06-30 23:16:59)

#2 2009-06-30 23:17:13

persifona
Vizitator

Re: ma puteti ajuta cu o parere?

Cel mai probabil o infectie urinara, mergi sa faci o urocultura.
De ce mai folositi prezervativ daca iei anticonceptionale? E absurd.

#3 2009-06-30 23:41:29

maria.alina
Membru

persifona a scris:

Cel mai probabil o infectie urinara, mergi sa faci o urocultura.
De ce mai folositi prezervativ daca iei anticonceptionale? E absurd.

Multumesc pentru raspuns.

Ultima oara a fost editat de maria.alina (2009-07-01 03:03:19)

#4 2009-07-01 10:46:12

RedKiss
New member
Inregistrat: 2009-03-26

Problema asta am avut-o eu acum 1 an si m-am dus la urgentza,medicul de acolo m-a pus sa imi fac un set de analize(urina,sange)si mi-a reiesit o urina foarte acida,in concluzie infectie urinara.Mi-a prescris tratament cu Nolicin si No-Spa,insa ar trebui sa mergi si tu la un control sa vezi mai concret ce se intampla....multa bafta!

#5 2009-07-01 23:59:31

maria.alina
Membru

RedKiss a scris:

Problema asta am avut-o eu acum 1 an si m-am dus la urgentza,medicul de acolo m-a pus sa imi fac un set de analize(urina,sange)si mi-a reiesit o urina foarte acida,in concluzie infectie urinara.Mi-a prescris tratament cu Nolicin si No-Spa,insa ar trebui sa mergi si tu la un control sa vezi mai concret ce se intampla....multa bafta!

Da, in orice caz ma voi duce la un control si sa imi fac un set de analize saptamana viiotare.Acum deja ma simt mult mai bine.
Dar urmeaza sa fac invesatigatii.
Nu am mai avut asa ceva si cred ca e important sa stiu exact cauza.

Multumesc f mult pentru raspuns si multa sanatate!

Ultima oara a fost editat de maria.alina (2009-07-02 00:00:19)

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.