|
Nu esti logat.
Ce se intamlpa?#1 2009-06-01 15:18:10
ce se intamlpa?Fetele va rog ajutati-ma si pe mine cu niste pareri....mi-a venit menstruatia pe 22 mai primele 3 zile mi-a curs mai mult ca de obicei pe urma din ce in ce mai putin...pe mine de obicei ma tine 7 zile ....asta este a 10a zi si azi-dimineata mi-a curs iar mult, pana azi mi-a mai curs doar f putin, azi foarte mult...vreau sa va spun ca incepusem in prima zi de ciclu anticonceptionale triregol am luat 6 zile ...dupa care le-am in tnrerupt ptr ca aveam dureri abdominale ...poate fi de la ac menstruatia asta asa de mult? In a 7 a zi de menstruatie mi-am facut spalaturi cu un ceai care se numste GINOSEPT ptr candida...ptr ca am crezut ca e gata menstruatia...si mai am si niste usturimi ale sanilor...nu am avut asa ceva pana luna asta la menstruatie...si mai am si scurgeri ca niste fire de atza si sunt fire e sange.... nu mai stiu ce se inampla si de unde atatea... Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #2 2009-06-01 16:08:54
Re: ce se intamlpa?cred ca e spotting datorat pilulelor..nimic de ingrijorat Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #3 2009-06-01 16:50:50
Re: ce se intamlpa?Uh...multumesc frumos "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #4 2009-06-01 16:53:48
Re: ce se intamlpa?Si eu zic ca e spotting de la anticonceptionale, care in primele 3 luni nu ridica nici o problema; organismul tau se obisnuieste cu ele. Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #5 2009-06-01 17:05:57
Re: ce se intamlpa?Aveam dureri mari de burta si spate ...o sa merg sa-mi prescrie altele ....si inca o intrebare tine mult acest spotting? Mai curge mult din mine ? ca e deja a 10 zi ...Multumesc "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-01 17:16:16
Re: ce se intamlpa?Diana, eu cand am inceput anticonceptionalele spottingul m-a tinut in primele 3 luni. aveam 4-5 zile se oprea 2-3 dupa aia iar incepea; tot asa trei luni Drumul spre iad e pavat cu bune intentii! Offline #7 2009-06-01 17:59:01
Re: ce se intamlpa?Pai si daca eu le-am intrerupt o sa mai am probleme cu spottingul asta sau numai luna asta? "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #8 2009-06-01 18:03:35
Re: ce se intamlpa?
tu daca le-ai intrerupt taman de asta singerezi din nou, fetele nu au citit cu atentie postul tau ca ti-ar fi spus deja asta... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2009-07-01 17:14:23
Re: ce se intamlpa?Ajutati-ma si pe mine...dupa cum am scris mai sus mi-a venit menstruatia pe 22 mai si am incept ac triregol dupa 6 zile le-am intrerupt si am inteles ca din cauza lor m-a tinut menstruatia 11 zile...nu stiu ce se intampla ca menstruatia trebuia sa-mi vina pe 22 iunie si nu mi-a mai venit nici pana azi poate fi din cauza ca m-a tinut atunci 11 zile ?? Am simtome ca mi-ar veni menstruatia de cateva zile dar nu vine...imi este frica ptr ca deja a intarziat destul de mult...Multumesc Ultima oara a fost editat de Diana888 (2009-07-01 17:25:35) "De la sublim la ridicol nu e decat un pas" (Napoleon Bonaparte) Offline #10 2009-07-01 20:22:49
Re: ce se intamlpa?calculezi menstra de la ultima...nu de la penultima... happy with him...inlove with him... Offline #11 2009-07-01 21:15:18
Re: ce se intamlpa?buna, va rog sa ma lamuriti si pe mine....am luat aseara o pastila de Nurofen pentru raceala si gripa, iar la 2 minute am luat si Yasmin fara sa las un interval de timp sa treaca....spuneti-mi va rog frumos daca cele doua pastile interactioneaza intre ele? si as mai vrea sa stiu daca Yasmin interactioneaza cu Vitamina C pe care o iau o data pe zi (de doua ori)de frica vreunei raceli pe timp de vara...am mare nevoie de raspuns....multumesc anticipat Offline #12 2009-07-02 01:07:49
Re: ce se intamlpa?nu interactioneaza nici cu Nurofen si nici cu Vitamina C... insa mare grija la antibiotice ! © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|