|
Nu esti logat.
Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....-2#20 2009-04-01 21:42:20
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....matusa mea a avut exact simptomele descrise de tine,iar tensiunea mare e cauza starii tale de agitatie...ti am recomandat mai sus un ceai,sa bei o cana seara sa vezi ca te linisteste si nu mai esti agitata.am baut si eu de vreo cateva ori cand eram stresata si mi a facut f bine. Offline #21 2009-04-01 21:59:26
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....Uuuff vad ca acum seara e din nou 14 cu 9. Incep sa cred si eu ca ma gandesc prea mult la boala si ma agit. Dar nu e asa usor sa te linistesti....o sa incerc sa iau si eu ceai sa vad poate reusesc sa-mi revin. Offline #22 2009-04-01 22:31:26
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....daca vezi ca tot te simti rau du te la doctor,nu sta asa...sper sa te faci bine...multa sanatate Ultima oara a fost editat de ryanna22 (2009-04-01 22:55:45) Offline #23 2009-04-02 08:53:47
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....mersi, dar am tot fost la medic, mi-am si ecografie generala si totul e ok, analize de sange mi-am facut in ianuarie , pur si simplu nici nu mai stiu. Cred ca e pe baza nervoasa totusi...ori spasmofilie, desi ultima oara la analize nu mi-a iesit Ca si Mg sub limitele normale. Offline #24 2009-04-30 14:16:14
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....sal :-* pey.. ce-s zic nj fa nijte analize la nijte doctori maaaai priceputi xD ..!pe mine cand stau prea mult in picioare incep sa ma manance si ma batai de be unu pe altu ..=P si uneori simt ca dorm dar defapt e in realitate .... nuj dak-i normal Offline Publicitateloading...
#25 2009-04-30 14:20:09
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....Keyu te rog scrie romaneste si nu mai folosi j in loc de s, sau altele de genul ... E foarte greu de citit ceea ce scrii. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #26 2009-04-30 14:47:00
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....matiut dar la neurologie ai fost ? daca ai ameteli ar trebui sa faci si un control neurologic Offline #27 2009-07-01 13:10:39
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....Sa nu faci atac de panica, se manifesta diferit la unele persoane. Consulta medicul. “Omul este o trestie, cea mai fragilă din întreaga natură, dar este o trestie gânditoare” Offline #28 2009-07-02 02:33:45
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....Ingrijorator ce descrii tu,ca e greu de gasit pana nu se agraveaza, sau pana trece. Pare sa fie pe sistem nervos, dar asta poate avea baza fizica,chimica sau stres. Ai zis ca ai facut analize de tiroida, deci nu pare hormonala. Offline #29 2009-07-02 10:31:06
Re: Cine s-a mai confruntat cu asa ceva....
inceraca sa te calmezi k sa nu transformi totul intr.un atac d panica ...... daca ti.ai facut analizele mai fa un control la tiroida si daca si acolo e ok atunci nu poate fi decat episoade scurte ale unei stari anxioase Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba, Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele...... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|