|
Nu esti logat.
Oi fi si eu infectata cu hpv?#1 2009-07-01 10:39:40
oi fi si eu infectata cu hpv?zilele trecute cand m'am epilat complet pt a merge la mare am crezut ca m'am taiat cu bigul, aproape de clitoris, dar acum cand ma uit mai atent cred ca am un neg, e ceva ca o intepatura de purice, nu e alba, ci ca o acnee. nu are nici o culoare, e culoarea pielii. e de la taietura? am sa fac si un control, dar cand am sa imi permit unul. astept parerea voastra, poate ma puteti ajuta.. Offline #2 2009-07-01 12:25:24
Re: oi fi si eu infectata cu hpv?daca dispare in cateva zile se poate sa fie de la epilat... happy with him...inlove with him... Offline #3 2009-07-02 14:43:34
Re: oi fi si eu infectata cu hpv?daca vreau sa fac un test papanicolau saptamana viitoare, trebuie sa intrerup si administrarea de anticonceptionale orale, pentru a nu afecta acuratetea rezultatelor? Offline #4 2009-07-02 15:57:36© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|