homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Panica

#1 2009-07-03 10:16:02

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

panica

imi pare rau ca postez subiect nou dar nu am stare sa caut daca s-a mai vb despre asta...
eu i-am logest de...5 ani aproape
in urma cu 3 saptamanani am facut o greseala si in timpul pauzei dintre folii si am luat postinor.Mi-a venit menstra cu 3 zile intarziere,normala  din punct de vedere cantitativ si calitativ
azi(sunt la a doua saptamana din folie) am avut o sangerare....de fapt...e mai mult o scurgere maronie...dar a inceput sa ma doara spatele,ca la ciclu..am sunat-o pe doctorita mea sa o intreb ce poate sa fie dar era in operatie...asa ca...aveti vreo idee?cum sa-mi vina ciclu in timpul foliei?
adevarul e ca de vreo 2 saptamani imi fac la picioare dusuri fierbiti alternate cu dusuri foarte reci ca tratament anticelulitic...se paote sa fi racit si d-asta sa sangerez?
sau poate m-am zgariat cu o unghie inauntru?grater
am mai uitat o pastilutza sambata trecuta,dar n-am facut sex de atunci...se poate sa fie corpul meu intr-o mare confuzie?
sunt speriata:(((

Ultima oara a fost editat de Chick (2009-07-03 10:16:34)

#2 2009-07-03 10:18:16

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: panica

poate sa fie spotting, n-ai motiv de ingrijorare
mergi inainte cu pastilele si daca se repeta si luna viitoare spune-i doctoritei, poate e nevoie sa le schimbi
mie mi se intampla in fiecare primavara, cateva zile de spotting in mijlocul foliei si atat... tot Logest iau si doctoressa mi-a zis ca se mai intampla la pastilele cu continut mic de estrogeni
deci nu te speria

#3 2009-07-03 10:20:39

Chick
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-03

Re: panica

dar eu n-am avut niciodat spotting:((
probabil de la postinor si doza soc de hormoni o fi...
sunt f speriata...macar insarcinata n-am cum sa fiu,dar nah...iti dai seama ca orice schimbare e motiv de panica:|
multumesc mult heimdall ptr raspuns...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.