|
Nu esti logat.
Intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...#1 2009-03-21 11:25:34
intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...buna fetelor...am fost la un alt medic la control decat cel obisnuit pentru o alta opinie si mi-a zis ca antibebele prescrise sunt toxice... si mi-a recomandata altele...acum inca mai am spotting dupa ce le-am intrerupt pe cele vechi...este normal?...am observat si cateva firicele de sange pe acolo... mi-a zis sa incep sa le iau pe cele noi in prima zi de menstra...ms de opinii Ultima oara a fost editat de criss21 (2009-03-21 11:45:31) ..::Marea ofteaza in adancul departarii si aduce, din nesfarsitul ei, valuri dupa valuri - si toate se topesc in spuma la picioarele mele::.. Offline #2 2009-03-21 11:37:09
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...cum adica sunt toxice? ce AC luai?nu stiu de ce ti-a spus sa le intrerupi dupa o sapt pt ca eu stiu ca se ia toata folia si abia dupa aia daca vrei sa le schimbi sau sa nu mai iei,faci asta.acuma iti este organismul dat peste cap. Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata! Offline #3 2009-03-21 14:00:29
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...auzi toxice:)): cum sa fie toxice si cum sa intrerupi dupa o saptamana dupa ce leai luat?:-otrebuie sa iei toata folie firicelele creca e spotting...e ceva normal-...in primele 3 luni de administrare... Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-03-21 14:01:32) Offline #4 2009-07-02 00:11:12
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...eu as vrea sa intrerup AC desi le iau de 5 zile. este vorba despre rigevidon, care nu-mi face deloc bine. (poate sunt paranoia da parca ma ingras in fiecare zi de cand le iau) Pana acum am luat loette, dar cum nu se mai fabrica, le-am inlocuit cu rigevidon. Proasta alegere da eram pe ultima suta de metri la o farmacie non-stop pe care de abia o gasisem. Ce ma sfatuiti sa fac? Le-as intrerupe de maine chiar. Offline #5 2009-07-02 00:37:06
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...buna as avea si eu o intrebare ... iau anticonceptionale de cateva luni si am o nelamurire dupa c termin blisterul fac auza de 7 zile, iar a 8a iau prima pastila din noul blister, sunt protejata de la prima pastila din blister ? inclusiv cele 7 zile de pauza ? Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-02 00:40:24
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...daca le-ai luat corect, da esti protejata si in perioada de pauza si de la prima prima pastila. Offline #7 2009-07-02 09:02:43
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...Patricica ai warn pt postare multipla. citeste te rog regulamentul si respecta-l. Offline #8 2009-07-03 16:21:50
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...Buna fetelor ...iau karissa de 4 luni ..problema e ca luna trecuta am uitat pur si simplu sa incep noua folie dupa cele 7 zile de pauza..in total am facut 10 zile de pauza .....sunt derutata -mai am 3 pastile de luat ..ce sa fac ?sa termin folia sau sa nu le mai iau ,tinand cont ca am inceput folia cu 3 zile intarziere ? ..multumesc pt orice eventual raspuns Ultima oara a fost editat de amy26 (2009-07-03 16:25:27) Offline #9 2009-07-03 16:29:01
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...termina folia, dar daca ai inceput-o mai tarziu trebuia sa te protejezi suplimentar pana luai primele 7 pastile... Offline #10 2009-07-03 16:30:39
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...Termina folia. Se va amana menstra cu 3 zile. Nu e nici o problema. Insa, daca nu termini folia nu vei fi protejata in pauza. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #11 2009-07-03 16:47:34
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...multumesc pt raspuns :)asa voi face - si inca 2 lucruri :1) nu stiu cat de protejata am fost in cele 3 zile de intarziere cand am avut si contact sexual -banuiesc ca deloc astep sa termin folia sa vad daca vine menstruatia sau trebuie test de sarcina Offline #12 2009-07-03 16:55:52
Re: intrerupere anticonceptionale dupa 1 sap de administrare...1) din pacate nu ai fost protejata Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|