|
Nu esti logat.
Nush ce se intampla cu mine#1 2009-07-03 17:22:51
nush ce se intampla cu mineluna trecuta mi a venit ciclul menstrual pe 25 iar luna asta, pana acum nu mi a venit,si simt si o durere jos,la un ovar...ce se intampla?mi e frica sa nu fiu insarcinata!! Offline #2 2009-07-03 17:24:00
Re: nush ce se intampla cu mineai motive de ingrijorare, ai avut contacte neprotejate ? Offline #3 2009-07-03 17:27:16
Re: nush ce se intampla cu minenu imi vine regulat.. Offline #4 2009-07-03 17:29:51
Re: nush ce se intampla cu minenu e neaparat ca partenerul tau sa ejaculeze ca sa ramai insarcinata.exista spermatozoizi si in lichidul preejaculator si se poate sa ramai insarcinata.cunosc destule cazuri.aveti grija de acum inainte! Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #5 2009-07-03 17:33:08
Re: nush ce se intampla cu mineproblema e ca mie in fiecare luna imi intarzie cateva zile si mereu ma ingrijorez...acum ma doare si un ovar foarte tare...ma gandesc sa nu fi racit cumva Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-03 17:34:54
Re: nush ce se intampla cu minee posibil si asta.mai bine mergi la un medic,fa-ti o ecografie.ai grija ca nu e de glumit cu asta! Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline #7 2009-07-03 17:35:48
Re: nush ce se intampla cu mineok..ms pentru sfat Offline #8 2009-07-03 21:53:43
Re: nush ce se intampla cu minecu placere! Life isn't about finding yourself.Life is about creating yourself. Perhaps our eyes need to be washed by our tears once in a while, so that we can see Life with a clearer view again. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|