|
Nu esti logat.
Munca la domiciliu mii de euro promise#1 2009-07-03 20:32:47
Munca la domiciliu mii de euro promiseCautam urgent persoane interesate sa lucreze la domiciliu. Garantam prin contract plata salariului(1000 euro). Rugam seriozitate maxima ! Detalii numai la emai...***** Offline #2 2009-07-03 21:50:01
Re: Munca la domiciliu mii de euro promiseNu stiu cata ... seriozitate ... sta in spatele unor asmenea anunturi ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #3 2009-07-03 22:02:53
Re: Munca la domiciliu mii de euro promiseMa gandesc shi eu k sunt numai minciuni.... Offline #4 2009-07-03 22:38:19
Re: Munca la domiciliu mii de euro promise( Cel mai ) probabil ... Just a puppet on a lonely string, oh who would ever wanna be king ? Offline #5 2009-07-03 23:20:04
Re: Munca la domiciliu mii de euro promiseSi eu am dat peste un astfel de anunt pe ejobs chiar si am trimis mail , mi mult de curiozitate sa vad despre ce e vb. Si am primit inapoi ceva de genul sa le spun cam in ce domeniu as vrea sa lucrez acasa aveau traduceri tehnoredactari scriere articole dar si chestii manuale cum ar fi facut pixuri margele si muuulte altele. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#6 2009-07-03 23:25:12
Re: Munca la domiciliu mii de euro promiseDeci...de primit cica primeshti materiale shi trebuie sa le platesti la posta knd ridici coletul dar problema este urmatoarea...eu knd le trm inapoi "marfa"gata facuta....cum imi garanteaza ei k imi primesc banii pt munca.....aici este probl....de unde sa shtiu eu k dupa ce mi-am chiorat ochii pe toate chitzibishurile lor,imi primesc shi banii meritati...le trimit "marfa" shi e bine trimisa ei fac bani pe lucru meu iar eu raman cu experientza:)) Offline #7 2009-07-04 11:06:29
Re: Munca la domiciliu mii de euro promiseo colega de a mea a vrut sa se angajeze asa. si ma rog, a renuntat... cand a auzit ca tre sa ii trimita aia 50 lei nu a mai vrut, s`a prins ca e teapa. si a chemat`o la bucuresti ca era data in judecata pt ca a pus cv`ul si n`a trimis banii desi nu primise nici un material nimic. pt ce, nu stiu... dar eu zic sa nu te bagi in asa ceva Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #8 2009-07-04 11:27:15
Re: Munca la domiciliu mii de euro promise
ce mah? a dat-o in judecata fiindca a trimis cv -ul si dup-aia s-a dat la fund ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #9 2009-07-04 15:22:40
Re: Munca la domiciliu mii de euro promisevideo-chat ?? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|