|
Nu esti logat.
Un sfat, o parere .. va rog#1 2009-07-04 19:04:35
un sfat, o parere .. va rogAm avut de facut un tratament recomandat de un medic ginecolog pt o rana pe col cu ovule (preparate) 10 zile si concomitent cu acestea 7 zile de ciprofloxacin. Ovulele le introduceam seara inainte de culcare,in prealabil facandu-mi o igiena corespunzatoare atat extern cat si intern cu un pliculet de Femigin la 1l de apa fiarta si racita.Igiena interna o faceam cu un irigator,care-mi elimina (intr-o oarecare masura) "resturile" ramase din ovulul din seara precedenta. Nelamurirea mea,daca-i pot spune asa, este ca nu stiu ce sa fac acum ca am terminat cele 10 zile de ovule .. sa-mi continui spalaturile intravaginale , sau nu?! e bine daca-mi raman resturile acelea din ovul acolo ? (nu stiu cum sa ma exprim mai bine ). Necesita in continuare o spalare riguroasa pana mi se duce orice urma din acele ovule ? si daca da, spalturile le fac tot cu Femigin sau cu un ceai de plante ? uff ... sper sa intelegeti ce vreau sa spun si sa-mi dati un sfat .. Va multumesc Offline #2 2009-07-04 20:24:07
Re: un sfat, o parere .. va rogcine ti-a zis sa faci spalaturi in timpul tratamentului cu ovule? pai asa ce efect mai au ovulele alea daca faci spalaturi? daca tu bagi un ovul azi mai ramane substanta inca 2 3 zile....si tocmai asta e ideea, daca vrei sa te vindeci de ce ai ar tb sa nu faci spalaturi in timpul administrarii ovulelelor ci la sfarsit de tratament si eventual la inceput de tratament. Offline #3 2009-07-04 20:32:33
Re: un sfat, o parere .. va rogcum adica te spalai in interior daca tu faceai tratament cu ovule? pai atunci pt ce le-ai mai luat? alea tocmai de-aia sunt pt interior ca sa le lasi acolo sa isi faca efectul!...adica eu nu inteleg de ce faceai asa...si ce rest de ovule sa iti mai ramana? aoleuu...pai alea raman acolo pana se duc ele de la sine, adica pana isi fac efectul. Nu trebuie sa faci spalaturi intravaginale, deoarece asa poate sa dispara efectul de vindecare... Offline #4 2009-07-04 20:33:14
Re: un sfat, o parere .. va rogmi-a spus atat doctorul ginecolog cat si farmacista.. deci nu stiu ce sa zic! ms oricum ca mi-ai raspuns Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|