|
Nu esti logat.
Programe :D programe#1 2009-05-11 19:41:39
programe :D programeDeci fetele.. imi cer scuze ca "abordez" un asa subiect. nu sunt experta...si de aceea intreb.Cu ce program pot taia si lipi din niste videoclipuri? Mai bine zis sa inserez intr-un videoclip secvente din alt videoclip?. stiu de programul din windows,dar nu imi accepta un anume format de videoclip..(nu mai stiu care).si daca e si free ar fi si mai bine Nu exista nici o razbunare mai completa ca iertarea. Muzica e refugiul sufletelor pe care le-a ranit fericirea. Offline #2 2009-07-01 14:36:57
Re: programe :D programe"picture in picture" se numeste ceea ce vrei sa faci. si eu am facut asta cu Pinnacle Studio 12... http://setapartlife.com/Faithfully_%7BOriginal%7D.html "...Orice ni se da bun si orice dar desavarsit este de sus, pogorandu-se de la Tatal luminilor, in care nu este schimbare, nici umbra de mutare"Iacob 1:17 Offline #3 2009-07-04 20:46:59
Re: programe :D programenup. dar am o colectie enorma de amintiri(video) cu prietenii si vreau sa le fac un cadou... un videoclip cu toate ... si am folosit camtasia,dar nu accepta formatul (.mov) la videoclip.... si caut ceva care sa mearga toate formatele Ultima oara a fost editat de supermassive (2009-07-04 20:47:33) Nu exista nici o razbunare mai completa ca iertarea. Muzica e refugiul sufletelor pe care le-a ranit fericirea. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|