homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Menstruatie dupa avort

#1 2009-06-20 15:14:26

arinaoana
New member
Inregistrat: 2009-06-20

menstruatie dupa avort

Buna! am si eu o mare problema...in urma cu 8 saptamani am facut un avort, nu am avut nici o problema dupa nu am avut dureri de burta, nici febra, sangerarile au durat cam 2 saptamani,  insa nici pana acum nu mi a venit ciclul. sad  saptamana ce urmeaza am sa merg la doctor insa pana atunci as vrea sa stiu si parerea voastra...care ar fi motivul pentru care nu mi a venit inca. Tre sa mentioneza k nu aveam un ciclu regulat erau luni cand imi venea si la 40 de zile. am avut contacte sexuale insa am avut grija...am folosit prezervativ sau ovule

#2 2009-06-20 16:38:25

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

Re: menstruatie dupa avort

in general menstruatia apare la 4-6 saptamani...
dar daca ai avut ciclul neregulat probabil de asta intarzie si acum...

#3 2009-06-23 12:12:56

arinaoana
New member
Inregistrat: 2009-06-20

astazi am fost la control si mi s a spus k as avea sinechie uterina si trebuie sa imi puna sterilet ca sa imi dezlipeasca peretii uterului....mi e forte frica pt k doctorita mi a spus k e posibil sa nu mai pot face copii. maine am sa ma duc din nou pt k astazi nu am gasito pe doctorita care mi a facut chiuretajul si maine ma voi duce la ea. mi e foarte frica.....a mai trecut cineva prin asa ceva???? ati mai putut face copii????

#4 2009-06-26 11:16:34

webstar
New member
Inregistrat: 2007-04-24

buna tuturor!!

acum 5 zile am facut si eu un chiuretaj pt ca sarcina s-a oprit din evolutie si nu prea mai aveam ce face. doctorul mi-a dat antibiotice si ceva pt dureri si mi-a zis sa vin peste o sapt la control si cam atat...
ce ma ingrijoreaza pe mine e ca nu mi-a curs sange decat 2 zile..in ziua cand am facut avortul si urmatoarea..destul de abundent si m-a durut in continuu burta, dupa care s-a oprit.am citit pe aici ca acea sangerare de obicei dureaza mai mult. Oare e ceva in neregula, doctorul respectiv nu a curatat uterul cum trebuie? ... nu stiu daca lipsa sangerarii e un lucru bun sau nu...imi doresc ff mult un bb si ma tot gandesc ca poate e ceva in neregula..

#5 2009-06-26 12:20:17

camysh
Moderator

arinaoana a scris:

astazi am fost la control si mi s a spus k as avea sinechie uterina si trebuie sa imi puna sterilet ca sa imi dezlipeasca peretii uterului....mi e forte frica pt k doctorita mi a spus k e posibil sa nu mai pot face copii. maine am sa ma duc din nou pt k astazi nu am gasito pe doctorita care mi a facut chiuretajul si maine ma voi duce la ea. mi e foarte frica.....a mai trecut cineva prin asa ceva???? ati mai putut face copii????

arinaoana ai warn pt postare multipla. ti s-a raspuns la topicul deschis de tine.

Publicitate

loading...

#6 2009-06-26 16:54:24

webstar
New member
Inregistrat: 2007-04-24

nu poate sa ma ajute nimeni cu un sfat..va rog ?

#7 2009-06-26 17:03:36

camysh
Moderator

imi pare rau dar eu nu pot sa te ajut pt ca nu am trecut prin asa ceva...
mai asteapta, poate citeste postul tou cineva care s-a confruntat cu ceva asemanator.

#8 2009-06-30 00:42:16

Rosa
Full member
Inregistrat: 2009-02-16

Webstar, din cate stiu eu fie curge sange atunci, fie dupa 4 zile,asa mi-a zis doctorul care m-a operat si am incredere mare in el. Daca s-a oprit si nu te mai doare atunci nu e nici o problema. Era bine daca te duceai la control.
La mine au facut ecografie sa verifice daca au curatat bine, dar asta pt ca la mine intradevar a durat prea mult. Concluzia lor a fost ca am eu organismul prost.

In principiu nu ai de ce sa iti faci griji,dar e bine sa te duci sa te vada si sa astepti linistita ciclul, pt ca si ala conteaza, desi la mine, culmea, dupa 2 saptamani de sangerari post operatorii (inca o data, asta nu era normal), la primul ciclu a fost ft putin, dar a venit si repede, si luam si ac, deci presupun ca de aia, secase fantana...

Si mi-a mai zis domnul doctor respectiv ca daca am facut corect tratamentul de dupa nu ar trebui sa fie probleme sa mai raman si alta data, asa ca fara griji si usurel, ca poate asta e organsimul tau, se misca repede. smile

#9 2009-07-06 12:00:54

madilutza
New member
Inregistrat: 2007-01-26

Buna! ajutati-ma va rog intr-o problema...am facut o intrerupere de sarcina in urma cu 1 luna de zile...mi s-au descoperit de asemeni 3 moduli fibromatosi de dimensiuni mari. am avut o sangerare de 3-4 zile..dupa care a  incetat. problema este ca acum dupa 1 luna, nu mi-a aparut menstruatia si nu stiu ce trebuie sa fac.mentionez ca nici inainte nu o aveam regulata.
multumesc

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.