|
Nu esti logat.
Menstruatie dupa avort#1 2009-06-20 15:14:26
menstruatie dupa avortBuna! am si eu o mare problema...in urma cu 8 saptamani am facut un avort, nu am avut nici o problema dupa nu am avut dureri de burta, nici febra, sangerarile au durat cam 2 saptamani, insa nici pana acum nu mi a venit ciclul. saptamana ce urmeaza am sa merg la doctor insa pana atunci as vrea sa stiu si parerea voastra...care ar fi motivul pentru care nu mi a venit inca. Tre sa mentioneza k nu aveam un ciclu regulat erau luni cand imi venea si la 40 de zile. am avut contacte sexuale insa am avut grija...am folosit prezervativ sau ovule Offline #2 2009-06-20 16:38:25
Re: menstruatie dupa avortin general menstruatia apare la 4-6 saptamani... Offline #3 2009-06-23 12:12:56
Re: menstruatie dupa avortastazi am fost la control si mi s a spus k as avea sinechie uterina si trebuie sa imi puna sterilet ca sa imi dezlipeasca peretii uterului....mi e forte frica pt k doctorita mi a spus k e posibil sa nu mai pot face copii. maine am sa ma duc din nou pt k astazi nu am gasito pe doctorita care mi a facut chiuretajul si maine ma voi duce la ea. mi e foarte frica.....a mai trecut cineva prin asa ceva???? ati mai putut face copii???? Offline #4 2009-06-26 11:16:34
Re: menstruatie dupa avortbuna tuturor!! Offline #5 2009-06-26 12:20:17
Re: menstruatie dupa avort
arinaoana ai warn pt postare multipla. ti s-a raspuns la topicul deschis de tine. Offline Publicitateloading...
#6 2009-06-26 16:54:24
Re: menstruatie dupa avortnu poate sa ma ajute nimeni cu un sfat..va rog ? Offline #7 2009-06-26 17:03:36
Re: menstruatie dupa avortimi pare rau dar eu nu pot sa te ajut pt ca nu am trecut prin asa ceva... Offline #8 2009-06-30 00:42:16
Re: menstruatie dupa avortWebstar, din cate stiu eu fie curge sange atunci, fie dupa 4 zile,asa mi-a zis doctorul care m-a operat si am incredere mare in el. Daca s-a oprit si nu te mai doare atunci nu e nici o problema. Era bine daca te duceai la control. Offline #9 2009-07-06 12:00:54
Re: menstruatie dupa avortBuna! ajutati-ma va rog intr-o problema...am facut o intrerupere de sarcina in urma cu 1 luna de zile...mi s-au descoperit de asemeni 3 moduli fibromatosi de dimensiuni mari. am avut o sangerare de 3-4 zile..dupa care a incetat. problema este ca acum dupa 1 luna, nu mi-a aparut menstruatia si nu stiu ce trebuie sa fac.mentionez ca nici inainte nu o aveam regulata. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|